Předprodej byl ukončen

Urban Robot & Colectiv v Humpolci
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Hip-hop / Rap, R&B

Urban Robot & Colectiv v Humpolci

pátek 3.5.2019 od 21:00
Hellclub, Humpolec

O akci

Urban Robot & Colectiv společně vystoupí v Humpolci!
Další pokračování reggae večera v Hellu!
Pátek 3. 5. 2019
Start 21:00

Předprodej: 150 Kč
Na místě: 200 Kč

Urban Robot
Mic-key Dreadalist (MC/producent) a Raazyph (DJ/producent) jsou URBAN ROBOT.

URBAN ROBOT je aktuální česká sociální satira spojující Reggae &Hip Hop s dalšími, převážně elektronickými, hudebními žánry. Tuto energickou fúzi nazvali kluci „Urban Reggae".Cílem Urban Robot je nejenom upozornit na problémy a hrozby dnešní společnosti, ale také nabídnout rozumné řešení dané problematiky.

Za první album se stejnojmenným názvem URBAN ROBOT si kluci odnesli žánrovou cenu Anděl za Reggae/Ska album roku 2015. Na live shows uslyšíte nejen zajeté klasiky, ale také novinky zdruhé desky UR2, která spatřila světlo světa vlistopadu 2017. Urban Robot přijedou i k nám, buďte u toho :)

Motto UR: Myslíme srdcem, bojujem hlavou!

ODKAZY:
Official web: www.urbanrobot.cz
Facebook: www.facebook.com/urbanrobot1
YouTube: www.youtube.com/channel/UCy9C5SlvPb4Kb7Gw3QQv8yg
SoundCloud: www.soundcloud.com/urbanrobot
BandCamp: urbanrobot.bandcamp.com

Colectiv
Myšák aka COLECTIV je jihočeský bard původem ze Sokolova, který po dlouhém cestování po světě došel až do Českých Budějovic, kde objevil svoji Jamajku. Zpíval od malička, ale poprvé se představil na posledním Reggae meetingu v roce 2010. Od té doby odehrál už nespočet koncertů a navštívil skoro každé české a slovenské pódium.

Tehdy vznikají zásadní hity jako je Budějce Jamajka je, My chceme mír či Bad Bwoys. Následuje období spoluprací a zásadní setkání s Coco Jammin Production, ze kterého vykrystalizovalo debutové album *První a posel dní*. Nyní s kapelou a nebo jako Mc projede opět festivaly jako: Uprising (SK), Galota (SK), Mighty Sounds, Hip Hop kemp, Muffin, Beats for Love, a spousty dalších.

Prozatím vznikají společné písně s Rest (CZ), Boy Wonder (SK), Smola a Hrušky (SK), Afu-Ra (US), MessenJah, Medial Banana (SK), Urban Robot (CZ), Pull Up Unity (SK) nebo Mc Ryhha (SK).

Další část v jeho kariéře, je připravované album plné neuvěřitelných spoluprací. Máte se na co těšit.

V roce 2019 si na nás připravil novou show ať už s kapelou a nebo s Dj F.I.L., doplněnou o nenatočené pecky, které uslyšíte pouze na koncertě. V plánu je TOUR K DEBUTOVÉMU ALBU, se kterou zavítá do Vašeho města.

ODKAZY:
Official web: www.colectiv.cz
Facebook: www.facebook.com/ColectivCz
YouTube: www.youtube.com/colectivofficial
SoundCloud: soundcloud.com/colectivcz

Vystupující

Urban Robot (CZ) – web Colectiv (CZ) – web