Předprodej byl ukončen

Ivan Hlas Trio
KONCERT / Hudba – Pop

Ivan Hlas Trio

pátek 19.7.2019 od 20:00
Knínický hostinec, Moravské Knínice

O akci

Věříme, ze si tuto výjimečnou událost nenecháte ujít!!! Prosíme o sdílení!!!

IVAN HLAS, OLIN NEJEZCHLEBA A NORBI KOVÁCS 

Ano, je tomu tak! Tito skvělý muzikanti zahrají na zahrádce našeho hostince. Určitě uslyšíte největší hity Ivana Hlase a zažijete neopakovatelný zážitek, nejen neuvěřitelné instrumentální výkony, ale i po dušihladící melodickou akustickou muziku s krásnými texty. 

Nezapomeňte! Kapacita je omezena! Již teď nabíráme rezervace na lístky, které začneme prodávat v průběhu března. Cena lístku je 290,- Kč. Moc se na tento koncert těšíme věříme, že si tento zážitek nemechate ujít.  

Vystupující

Ivan Hlas (CZ) – web

Více informací

Od roku 2005 bohatá koncertní činnost tria Hlas + Nejezchleba + Kovács, v tomto obsazení v roce 2008 nové album Láska jako oliva a v prosinci 2011 DVD Ivan Hlas Trio – Koncert. V roce 2010 Ivanova literární premiéra v podobě knihy Za barevným sklem, o dva roky později kniha vydána na CD (čte O.Vetchý + I.Hlas). V roce 2012 také divadelní hra Bedřich Smetana – The Greatest Hits v Divadle ABC, Ivan jako spoluautor, muzikant a herec. V roce 2014 vychází CD Vítr ve vlasech, na kterém se kromě Ivanových letitých souputníků, Norbiho Kovácse a Olina Nejezchleby, podíleli i hosté - František Raba (kontrabas, basová kytara) a Jiří Zelenka (bicí).