Předprodej byl ukončen

 Women´s talks minifest - sebehodnota
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Women´s talks minifest - sebehodnota

sobota 18.5.2019 od 13:00
Kytky od potoka, Velké Přílepy

O akci

Den plný otevřenosti, sdílení, inspirace, ale také praktických příkladů o tom, jak se umět ocenit. Na lidské, ale také na obchodní úrovni.

Budeme tvořit, budeme otevřeně sdílet, budeme se společně posouvat k hlubšímu sebepoznání a seberozvoji.

Zažijte den plný laskavé atmosféry, workshopů a inspirativních rozhovorů.

Kde se právě teď na své cestě životem nacházíte? Jaké máte sny? Chcete najít způsob jak se samostatně uživit? Už jste našli svoje povolání, ale neumíte se ocenit? Nebo jsou vaším současným tématem vztahy a vaše hodnota v nich?

WM mini festival vám představí 3 příběhy žen, které se rozhodly vytvořit svůj vlastní business a jejich inspirativní cesta k podnikání nám nabídne spoustu vhledů do procesu osamostatnění se a hledání vlastní hodnoty jako člověk, který přetavil svojí vášeň v realitu. Popovídáme si s Mílou z Kytek od potoka https://www.kytkyodpotoka.cz/, Andreou z Biorganici https://www.biorganica.cz/ a Janou z MB http://mineralbangle.cz/.

Každá z firem pro vás připravila workshop, při kterém si budete moct vytvořit vlastní šperk z jejich báječných produktů (Kytky od potoka a MB). Biorganica vás naučí používat dekorativní kosmetiku tak, aby vynikla vaše přirozená krása.

Vrcholem našeho společného dne bude WM live s Anie Songe a Markétou Pavleje se kterými si budeme povídat o tom, jak se vnímání naší hluboké vnitřní hodnoty prolíná s tvorbou ve světě kolem nás. 

Více informací

Program:

Biorganica - workshop je v ceně vstupenky

Název: "Noste svoji tvář se ZUII Organic".

Skladba: úvodní teoretickou část, na kterou by navazovala praktická část líčení

Obsah:

Trendy v líčení posledních let tlačí ženy k popírání vlastní identity, báze a make up nejprve vygumují vlastní barvu a rysy obličeje, aby na něj další líčidla vymalovala tvář "novou". To vše za použití mnoha líčidel v silných vrstvách. Trpí skutečné sebevědomí a obrovsky také pleť, kterou čím dál častěji postihují dermatitidy, dospělé akné, které musí make up opět zamaskovat. Spirála, která sama sebe utahuje.

Se ZUII Organic jdeme jinou cestou. Jsme toho názoru, že líčení nemusí kopírovat tváře jiných, v rámci workshopu noste svoji tvář se ZUII Organic vám rádi ukážeme:

jak podtrhnout osobitost a jedinečnost ženské tváře; jak docílit krásného efektu s malým množstvím kvalitních líčidel; jak pracovat s organickou dekorativní kosmetikou ZUII na bázi květin bez silikonů a konkrétní tipy a praktické rady pro svěží jarní organic make up.

 

MineralBangle: - kamínek je v ceně, výroba náramku je zdarma po zakoupení jakéhokoliv výrobku od MB (část výdělku jde na podporu dětí)

Každý dostane jeden léčivý kamínek jako dárek. Ke každému nákupu čehokoliv z naší nabídky produktů si můžete zdarma vyrobit originální náramek na míru. Kamínky vybereme podle sedmi čaker, aby si každý mohl zharmonizovat čakru, kterou zrovna potřebuje. Kámen vybereme podle intucie, který vás energeticky přitáhne nebo podle druhu situace, kterou si právě řešíte. 

 

Kytky od potoka: - workshop je zpoplatněn

Květinové šperky

- kontinuálně od 13:00 do 19:00 hod

- Ukážeme vám, jak si snadno vyrobit čelenku, náramek nebo brož z čerstvých květin.

- Cena za jeden ks šperku 200 Kč

Ke koupi budou olejíčky od Jany Hašplové ale také spousta dobrého jídla a pití

Vše lokální a v co nejčistší kvalitě.

Přijďte si s námi užít den plný otevřeného sdílení a vzájemné podpory.

Na setkání s vámi se těší celý team Women´s Talks.

S láskou