Předprodej byl ukončen

Kuhn Fu (DE/IZR/TUR/UK)
KONCERT / Hudba – Blues, Jazz, Klasika, Punk, Rock

Kuhn Fu (DE/IZR/TUR/UK)

čtvrtek 4.4.2019 od 20:00
Divadlo 29, Pardubice

O akci

Divoká a strhující jízda mezinárodního kvarteta ve vodách avant-rocku, psychedelie, blues, klezmeru, freejazzu i punku. Jediný koncert v ČR!!!

Více informací

Mezinárodní a multikulturní kvartet, který hraje hudbu na pomezí etnojazzrockové fůze s prvky blues, psychedelie, freejazzu, rokenrolu, punku i noisu.  Základem pulsující hudby Kuhn Fu jsou pečlivě vystavěné hutné groovy, velké dynamické rozpětí, ostré střihy v tempech a silná melodika. Jejich intenzivní hudba se opírá o postupy rockové i jazzové avantgardy, je však silně nadopována našlapanou punkovou živelností, podvratným humorem a nevídanou spontaneitou. To vše spojuje neutuchající energie, hráčské nasazení a mimořádná souhra všech hudebníků.

Divadlo 29 bude jedinou zastávkou Kuhn Fu v ČR v rámci jejich evropského turné k nejnovějšímu albu Chain The Snake vydanému v březnu letošního roku. Kapela Khun Fu byla před dvěma lety jedním z highlightů mezinárodního festivalu Jazz Goes To Town v Hradci Králové, kde dokázala zvednout ze sedadel a roztančit část jazzového publika.

www.kuhnfumusic.com