Předprodej byl ukončen

Bitcoin - digitalní hotovost
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

Bitcoin - digitalní hotovost

úterý 9.4.2019 od 18:00
Café Práh, Brno

O akci

Přednáška o kryptoměně Bitcoin a obecně o kryptoměnách v příjemném prostředí Café práh. Hodina a půl povídání o v současné době velmi diskutovaném a hlavně stálé aktuálnějším tématu kryptoměn, bankovního systému a s tím velmi úzce související svobody. Chcete se o kryptoměnách dozvědět víc? Chcete vědět proč se Bitcoin stal během deseti let své existence platformou konkurující současnému bankovnímu systému? Chcete vědět proč Bitcoin milionům lidí po světě stojí za to? Tak přijďte.

Přednášet bude Patrik Luk.

Více informací

Vstupné dobrovolné s placenou rezervací míst.

Vzhledem k malé kapacitě sálu je možnost rezervace místa zakoupením rezervace. Cena bude začínat na 60 Kč a postupně snižovat až na dobrovolné vstupné. Ti z vás, kteří mají větší zájem si můžou rezervaci koupit za plnou cenu s jistým místem, pokud zbudou místa ostatní mají vstupné dobrovolné. V průběhu budu o naplnění kapacity informovat.

Bitcoin je první decentralizovaná virtuální měna. Jedinečný celosvětový platební systém. O Bitcoinu se mluví v mediích, platí se s ním v obchodech a spekuluje se s ním na burzách. Pro někoho velmi výnosná investice, pro jiného další z podvodných projektů. Ve skutečnosti je Bitcoin technologický objev, který posouvá současné možnosti. Bitcoin je decentralizovaná síť uživatelů napříč celým světem. Bitcoin je nástroj, díky kterému lze během pár minut provádět finanční transakce nezávisle na bankovním systému a bez přítomnosti autority a státního aparátu. Svobodně, rychle a bezpečně. Podíváme se na Bitcoin, jako na technologii, která představuje alternativu k současnému bankovnímu systému. Podíváme se na rozdíl mezi Bitcoinem a statní měnou, kterou dnes většina z nás používá a mylně považuje za bezpečnou. Člověk chce být ze své přirozenosti svobodný; kryptoměny jsou nástroj, který umožní se ke svobodě posunout.

Bitcoin - digitální hotovost je přednáška o přínosu Bitcoinu pro společnost a naopak o tom, jak to vypadá, když jsou peníze v rukou státu. Zajímá vás, co jsou to peníze a kde se berou? Považujete svobodu a zodpovědnost ve společnosti za nepostradatelné?