Předprodej byl ukončen

Vesuf Fiat fest 2019
FESTIVAL / KONCERT / Gastro / Hudba – Pop, Rock

Vesuf Fiat fest 2019

12. – 13. července 2019 od 14:00
Kemp Suchý, Velenov

O akci

Hudební festival a festival malých pivovarů Vesuf Fiat Fest 2019 v první polovině července nabídne 12 kapel a 64 různých piv z 21 tuzemských pivovarů!

12. - 13. července 2019 se areálu kempu Suchý, který je vzdálený pouhých 50 kilometrů od Brna a hned přes kopec od Boskovic, promění ve dvoudenní festivalový frmol, kde ke kvalitní muzice z domácí produkce poteče i kvalitní pivo, taktéž z domácí produkce! 

A o kom mluvíme? Lake Malawi, Tomáš KlusKamelotPekařSupport LesbiensPoetika a další. A jak jsme už zmínili na začátku této pozvánky, těšit se můžete na 21 malých pivovarů z České republiky a samozřejmě i na skvělé jídlo. Nudit se nebudou ani děti, pro které je připraven pestrý program. A co si tak udělat pořádný ohňostroj nad hladinou rybníka, který je přímo v areálu festivalu? Nezapomeňte tedy ani na plavky!

Vystupující

Tomáš Klus (CZ) – web Lake Malawi (CZ) – web Pekař (CZ) – web / fb Kamelot (CZ) – web Fleret (CZ) – web Support Lesbiens (CZ) – web Adam Ďurica (SK) – web / web Poetika (CZ) – web Eddie Stoilow (CZ) – web

Více informací

Cena dvoudenní vstupenky na místě 299,- 

Děti do 120cm v doprovodu rodičů mají vstup zdarma.

ZTP vstup zdarma na místě po předložení průkazu.

ZTP/P + jedna osoba doprovodu vstup zdarma po předložení průkazu.