Předprodej byl ukončen

Stepslet w/ Dub Elements & Gridlok
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika

Stepslet w/ Dub Elements & Gridlok

pátek 12.4.2019 od 21:00
Favál, Brno

O akci

Dub Elements & Gridlok, drum and bass legends

Dephzac & Redrum DJs support allnight dnb mayhem

Favál Music Circus

 

Po velice netradičním vystoupení Future Prophecies nastal čas střihnout si zase nějakou tu neuro řežbu. A proto jsme pozvali španělské duo Dub Elements a amerického veterána Gridloka.

Dub Elements (ESP)

Antonio Cano a José Luis Vázquez vzali v roce 2009 drumandbassovou scénu útokem a od té doby se jim daří držet na špici. .Masivní zvuk, nakažlivě intenzivní basa, agresivní beaty,futuristické řezání a pípání. Tak to sekají Dub Elements.

Hned z kraje kariéry si borci vysloužili přízeň několika velikánů, jmenovitě Spora, Noisie, Frictiona či dubstepového Excisiona. Není divu, že se jim podařilo vydat tracky na labelech jako Shogun Audio, Viper Recordings, Eatbrain, Hospital Records.

Za zmínku a za poslech pak na prvním místě stojí šlapačka Invasion, bassovka Shots Fired, rolovačka Kilo, či track Tonto, který vznikl v kooperaci s Treiem. No a na Stepsletu do nás jistě nasolí spoustu dalších pecek.

Gridlok (USA)

Ryan Powell aka Gridlok patří mezi pionýry temnějšího drumandbassu. Je opravdu málo producentů, kteří nejenže dokáží vyprodukovat naprosto unikátní a přitom výrazný zvuk, ale zároveň jej dokáží inovovat a znovuvynálézat. A Gridlokovi se tohle daří v každém releasu bezmála už 20 let.

Krom pravidelného vydávání na labelech jako Blackout, C4C Recordings, RAM, Viper má Gridlok svůj vlastní label Project 51, který funguje už od roku 2003 a slouží k vydávání “žhavých, undergroundových, špinavých pecek”. A není to label jen tak pro srandu, o čemž svědčí releasy těžkotonážníků jako The Upbeats, Hive či Optiv.

O Gridlokově kariéře si řekneme víc v samostatném článku. Prozatím doporučujeme pustit si jednu z jeho pecek, ať už holdujete klasickému techstepu - Moodswings, Bottomfeeder, Standing Room Only - nebo aktuálním neuro řežbám - The Plot, Black Matter, Cybercrime nebo Germ.

O support se krom klasické Redrum sestavy postará i v Brně dobře známý slovenský producent Dephzac. Pro ty, kteří by si rádi na chvíli zachillovali, pojede na druhé stagi deep a liquid. Postupně budeme zveřejňovat soutěže a více informací k akci, tak sledujte facebookovou stránku Redrum crew!

Více informací

Stepslet w/ Dub Elements & Gridlok

 

Main Stage:

Dub Elements (ESP)

Gridlok (USA)

Dephzac (SK)

X.Morph, Hrr.nec, Zaion, Mushka, Sinner, P0rnz, Neosound, Ghostbuster

 

Second Stage:

Vje, Crashman + Adam Saxopervert, Checkmate, Mystique, Bree

 

Kdy / When: 12.4.2019

Kde / Where: Brno, Favál

Vstup / Entry: 260/290/320

Start: 21:00

Konec / End : 07:00