Předprodej byl ukončen

Walk & Questions - konzultace s terapeutkou
PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Walk & Questions - konzultace s terapeutkou

středa 1.5.2019 od 15:00
Planetárium Praha, Praha

O akci

Ptejte se na cokoliv...
Walk & questions je skupinová procházka přírodou, kde si jsou všichni navzájem inspirací. Sejdeme se v přirozeně meditačním prostředí některého z pražských parků a při procházce mezi stromy si popovídáme o možnostech mentální i duševní harmonizace, která je nám všem dostupná. 

Walk & questions je jemná forma skupinové terapeutické konzultace vhodná pro každého, kdo se chce aktivně podílet a pečovat o svou vnitřní i zevní harmonii.

„Dívejte se do přírody a porozumíte všemu lépe“ – Albert Einstein

Více informací

Kolik nás bude?

Walk & Questions  je určená pro skupinku 2-4 osob, abychom se dobře slyšeli a každý měl prostor promluvit. Pokud vám vypsané termíny nevyhovují, kontaktujte mě.

Co když bude ošklivé počasí? 

Procházka se může konat za jakéhokoliv počasí. Déšť, vítr a další vlivy mohou přinést mnoho inspirace a podnětů k rozhovorům. Pokud by nás počasí vyloženě odrazovalo, můžeme se sejít i v kavárně. Nebo si najít přístřeší v okolí. 

Proč jít na procházku právě s Karolínou? 

Velkou předností mojí terapeutické praxe je rozsáhlá vlastní praktická zkušenost s psychospirituální krizí (existenční krize, rozpad osobnosti, marnost bytí a podobně…) a panickou atakou (abstraktní stavy strachů a úzkostí). Jako terapeutka dobře rozumím a prakticky pracuji s nekonečnou škálou disbalancí, od lehkých neuróz a náladovosti až po těžké deprese a duševní poruchy. Znám celou škálu možností klasické vědecké terapie, alternativní terapie a mám rozsáhlé zkušenosti s transpersonální terapií. Kladu velký důraz na to, abych mluvila pro klienta srozumitelně a aby si každý ze setkání odnášel praktické informace, uvědomění či techniky, které může sám na sobě kdykoliv použít.

Pro koho je walk & question určená?

Skupinová terapie v chůzi se hodí pro lehčí problémy všedních dnů, pro ženy na mateřské dovolené, které jen těžko seženou hlídání. Vítaní jsou klienti s depresemi, klienti s nějakou duševní poruchou, uživatelé antidepresiv nebo traumatizovaní lidé, kteří se se mnou chtějí nejprve seznámit a promluvit si o možnostech a technikách, které by pro ně byli vhodné. S velkým nadšením vítám i klienty v existenčních a psychospirituálních krizích, jelikož jsem tímto procesem také prošla a ráda se o své zkušenosti podělím. Správný výběr terapeuta je velmi důležitý a na terapiích je vždy znát jestli mi klient důvěřuje… Každý potřebuje svůj čas, než začne důvěřovat.

Budu se těšit, Karolína

 

více v odkazech: 

Web JógaProžitku.cz

Facebook/ Jóga Prožitku

Video o panické atace a mojí terapeutické praxi