Předprodej byl ukončen

Indie a Nepál - tříměsíční dobrodružství - Kika @Plzeň
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

Indie a Nepál - tříměsíční dobrodružství - Kika @Plzeň

středa 10.4.2019 od 19:00
Pivovar Raven, Plzeň

O akci

Poprvé jsme opustili komfortní zónu Evropských hranic, abychom se vydali pomáhat ostatním. Vybrali jsme si dobrovolnický projekt na základní škole v Nepálu, sebrali batohy a odletěli do neznáma.

Dozvíte se, jak se vyučuje na základní škole v Nepálu, proč se mrtví lidé v Indii spalují na březích řeky, zda je nebezpečné potkat nosorožce tváří v tvář či jak se žije v buddhistickém klášteře. Pobavíme se o domluvených sňatcích a přeneseme se společně na třídenní oslavy indické svatby, na níž jsme byli váženými hosty.

Po prezentaci bude prostor na Vaše dotazy či na společnou diskuzi. Můžeme se pobavit třeba nad tím, proč jsem po asijském dobrodružství přestala jíst maso či nad jinými změnami, které cestování přináší.

Lidé si myslí, že na cestování po světě potřebují statisíce. My jsme cestovali za menší měsíční náklady, než je minimální mzda v České republice. Ráda Vám prozradím, jak na to - kde spát, co jíst. A hlavně, že jedna věc je ještě důležitější, než peníze - známosti a věci jako mezilidské vztahy, přátelé a dobří lidé.

Více informací

Předprodej: 90,-

Na místě: 120,-

www.facebook.com/kikastraveling.cz

pořádá: Slávek Král a festival cestovatelských stand-upů Sraz českých bohémů

www.srazceskychbohemu.cz

Další akce pořadatele

Travel Stand-Up Festival @Brno - 6. prosince od 17:00 – 8.12., Expediční klubovna, Brno