Předprodej byl ukončen

Cestovatelské kino: Kolumbie
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

Cestovatelské kino: Kolumbie

čtvrtek 18.4.2019 od 20:30
Univerzitní kino Scala, Brno

O akci

Kávová velmoc, místo nejkvalitnějších smaragdů, rodiště nejznámějšího představitele magického realismu G. G. Márqueze, ale i země s neslavnou pověstí narkostátu. Poznejte Kolumbii, která se od časů Pabla Escobara výrazně změnila a dnes má předpoklady stát se cestovatelským magnetem. Nejrozmanitější země vás na každém rohu něčím překvapí a udiví. Při její návštěvě nás čekají dva oceány, Amazonie, pouště, hory, kávové plantáže, dech beroucí architektura, neznámé tradice a exotická kuchyně. Odhoďte předsudky a poznejte v průvodu Lenky Kosmatové pravou tvář Kolumbie. 🇨🇴🌵☕

Lenka Kosmatová

je studentka turismu v Rakousku, která již od dětství miluje cestování. Rok a půl strávila studiem, cestováním a prací v Jižní Americe, kde prošla stopem všechno od Mexika až po Peru. Ráda objevuje země, jež většina pozná jako nebezpečné, protože většinou bývají těmi nejzajímavějšími. Nejvíce si užívá místa bez turistů, ochutnávání místních kuchyň a teplé počasí. Jejím snem je ukázat všem, že není třeba se bát odejít do zahraničí, ať už sám, bez znalosti jazyka anebo jen s pár drobnými v kapse.

Více informací

Navštivte různé kouty světa z pohodlí domácí hroudy a poznejte krásy přírody, kultury, umění nebo kuchyně, které vás ohromí svou pestrostí a vynalézavostí. Pojďte s námi poznávat svět!