Předprodej byl ukončen

Pavel Moric: Čas (druhý termín)
PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Pavel Moric: Čas (druhý termín)

úterý 23.4.2019 od 18:00
T-Mobile, Praha

O akci

Zvu vás na svoji novou přednášku na téma ČAS.

Každou vteřinu svého života se přibližujeme k naší smrti. Vypadá to, že máme hodně času, ale copak víme, kdy vydechneme naposled? Dovolte mi úvahu. Možná tak moc času není a možná bychom se chovali jinak a žili odlišné životy, kdybychom datum vlastního konce znali. Kolik času strávíme v konfliktech, nespokojenosti, stresu a přesvědčováním druhých o své pravdě? Jak zdařile ztrácíme energii dokazováním své hodnoty druhým a strachováním se na různé způsoby. A co je pro mne nejvíc zarážející, je naše schopnost dělat věci, které nemáme rádi a jak důmyslné odůvodnění dokážeme vyplodit.

 

Umění žít je úzce spojeno s uměním pracovat s časem.

Žijeme v paradoxu, že času máme dost a zároveň stále fňukáme, že nestíháme a bojujeme častokrát o minuty. Jsme zahlceni rytmem doby a různými našemi požadavky či nároky okolí. Na druhé straně jsou také lidé, co čas mají, ale nevědí jak s ním uspokojivě naložit. Obojí je potíž jedné mince.

 

Pojďme na to jinak!

Připravil jsem pro vás přednášku na téma ČAS, kde vám nabídnu, jak zamezit jedné z nejsmutnějších vět: “chtěl jsem žít jinak”. Umět zacházet s časem je o velké životní disciplíně, schopnosti žít v přítomnosti, a zároveň následovat svoje vnitřní impulzy.

 

Společně se dotkneme:

  • Schopnosti žít v plnosti přítomného okamžiku - totálnost.
  • Jak se dostávát do flow a uvolnit svoji předimenzovanou mysl.
  • Objevovat potenciál každodennosti a nebýt jen hladový po intenzitě. A naopak jak umocnit okamžiky a vstoupit do intenzity.
  • Jak organizovat svůj život a zároveň neztratit své vnitřní hravé dítě bezčasovosti.
  • Pochopit a přijmout principy zrání. Neprudit se netrpělivým neurotickým očekáváním a ego představami, které křičí “už to dávno mělo být”
  • Využít čas neznamená být stále aktivní!
  • Dokud neproběhne určitá vlna uvědomění, stále budeme otročit svému deformovanému přesvědčení, jak by se měl život žít.

 

Smysluplně ze srdce, pod taktovkou uvědomění :-)

Pavel Moric

 

Více informací

Toto je druhý termín přednášky ČAS, který proběhne v úterý 23. dubna od 18:00.