Předprodej byl ukončen

Reiki - Do: starodávná technika práce s energií
PŘEDNÁŠKA / VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj / Umění

Reiki - Do: starodávná technika práce s energií

pondělí 15.4.2019 od 17:30
Expediční klubovna, Brno

O akci

REIKI - práce s absolutní energií pro kohokoliv. Jedná se jak o komplexní výukovou metodu přírodního uzdravování REIKI-DO, tak o životní styl.
Seznámíme se teoreticky i prakticky se základy REIKI, inicializaci základních čaker, celou i zkrácenou seanci, harmonizaci čaker apod. ale také s OSHO meditacemi nebo imaginací.
Toto setkání je vhodné pro nově příchozí (úplné začátečníky) i pro účastníky minulých setkání.

REIKI PRAKTICKY
Tentokrát to opět bude převážně o praxi. Na začátku si ve zkratce opět něco řekneme o základech REIKI (hlavně pro úplné nováčky), následně si v krátkosti zopakujeme jednu techniku z minulého setkání a navážeme několika technikami REIKI. Vyzkoušíme s REIKI přípravnou techniku na restart naších programů a nebo techniku na odpoutání se od našich bolestí a problémů. Na závěr si ukážeme jak se chránit proti energetickým vampírům apod.
Na dubnovou přednášku bude volně navazovat víkendový kurz REIKI Ia a Ib, který bude probíhat 10.-12. května 2019 na Ekologickém volnočasovém centru Švýcárna v Moravském krasu (20 km severně od Brna). Bližší informace a přihlášku nalezneš na stránkách centra www.svycarna.eu, nebo přímo na stránce akce http://svycarna.eu/node/825 Na víkendovém kurzu můžeš obdržet I.a případně i II. stupeň REIKI.

Kurz povede dlouholetý lektor REIKI a zakladatel školy REIKI-DO Robby Sunanda (Robby Kubáň).