Předprodej byl ukončen

NaPleš!Fest
DIVADLO / FESTIVAL / KONCERT / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / SHOW / VYSTOUPENÍ / Představení / Gastro / Hudba / Děti / Stand-up / Talk show

NaPleš!Fest

pátek 7.6.2019 od 14:00
Nemocnice Na Pleši, Nová Ves pod Pleší

O akci

Máme velké přání. Chceme více propojovat život v Nemocnici Na Pleši s lokální komunitou. Proto pořádáme hudební festival a proto výtěžek věnujeme na projekt obnovy zdejšího kinosálu a jeho otevření pro veřejnost. Koncerty pod širým nebem proletí na prvním ročníku festivalu napříč různými žánry a vy můžete strávit příjemné odpoledne v našem krásném parku. Doprovodný program nabídne ojedinělou možnost vyzkoušet si různé léčebné či preventivní programy v rámci zaměření nemocnice a o zábavu se postaráme také vašim dětem.

Program festivalu odstartuje klaun Bilbo s dětským vystoupením, těžiště celé akce ale bude v hudební produkci. Vedle největší hvězdy Tomáše Kluse vystoupí nadějný písničkář Michal Horák, bluesová klasika Bluesberry a závěr večera roztančí funkoví Juicy Freak. Festivalem provedou Karel Hynek a Adéla Elbel, známí z pořadu Na Stojáka, kteří si také střihnou svoje vystoupení.

V rámci doprovodného představíme léčebné a preventivní programy, třeba možnosti prevence rakoviny prsu či kůže. Zdravotní odborníci z nemocnice vám ukáží, co je canisterapie anebo aktuální trendy v rehabilitačních metodách. Pro menší diváky budeme mít přichystaný dětský koutek s výtvarnými workshopy, tetování a další.

Výtěžek z benefičního vstupného věnujeme na rozvoj nevyužívaného kinosálu nemocnice, který chceme otevřít veřejnosti a rozšířit tak možnosti kulturního dění nejen pro pacienty nemocnice. Návštěvníci, kteří podpoří benefici se můžou těšit na malý dárek.

Dbáme na to, aby občerstvení zajišťovali místní podnikatelé, takže své produkty nabídne například řezník Kšána, pivovar Kytín, kavárníci z Malého mnicha a prodávat se bude také mošt přímo z nemocničního sadu.

Více info na festival.naplesi.cz

Vystupující

Tomáš Klus (CZ) – web Michal Horák (CZ) – web / web / bandzone

Program festivalu

14:00 Otevření areálu

15:00 klaun Bilbo

16:00 Michal Horák

17:00 Tomáš Klus

18:30 Adéla Elbel, Karel Hynek (Na stojáka)

19:15 Bluesberry

20:45 Juicy Freak

(Změna programu vyhrazena.)

Vstupenky

Základní vstupné: 150,- 

Benefiční vstupné: 350,- 

Děti do 12 let, ZTP, ZTP/P a senioři nad 70 let mají vstup zdarma.

Další akce s vystupujícími

Hudební Žně 2024 - 31. května od 19:00 – 1.6., KD Poklad Ostrava-Poruba, Ostrava

Tomáš Klus & Cílová skupina - 31. května od 19:30, AMFI Ostrava-Poruba, Ostrava

Šumný Šumperk - Slavnosti města Šumperka 2024 - 1. června od 18:00, Dům kultury - Pavlínin dvůr, Šumperk

Bernard Fest 2024 - 21. června od 15:00 – 22.6., Rodinný pivovar Bernard, Humpolec

Vesuf 2024 - 5. července od 14:00 – 6.7., Pastýřská louka, Velenov