Předprodej byl ukončen

Morčata na Útěku + Hosté-Náhodný Výběr
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / VÝSTAVA / Hudba – Metal, Pop, Punk, Rock / Umění

Morčata na Útěku + Hosté-Náhodný Výběr

sobota 23.11.2019 od 19:00
Beseda, České Budějovice

O akci

Morčata na útěku je Brněnská hudební skupina působící od roku 2004. Jejich tvorba spočívá v parodování známých českých i zahraničních populárních písniček vlastními vtipnými texty.

Náhodný Výběr
Kapela pod názvem Náhodný Výběr vystupuje od roku 2014. V tomto roce vydala své debutové album Napadla mě melodie, ke kterému byly natočeny dva videoklipy na písně Romantička a Je to jenom hra. V roce 2016 kapela vydala své druhé CD s názvem Láskyplní a v roce 2018 vydala třetí CD s názvem Útěky domů. Od svého vzniku odehrála přes 260 větších i menších koncertů po celé České republice. Kapelní motto zní: baví nás hrát a za svojí tvorbou si stojíme a věříme v ní. Máme své sny a cíle, za kterými si jdeme. Někdy to jde hůř a někdy líp… ;-).

Brutální Jahoda
Mladá, impulzivní kapela, která vsází na hudbu ve směsici kvality rocku, melodičnosti popu a divokost punku.
Hudba, která baví široké spektrum posluchačů je podtržena houslemi a celistvý zvuk je na tuzemské scéně neobvyklý. Kluci z kapely berou hudbu vážně, ale jako v každé kapele je zde velký prostor pro zábavu a co se týče tvorby, fantazii se meze nekladou a tak nikdy nevíte, co od Brutální Jahody můžete čekat. Posledním počinem, který kapela vyslala do světa, byl videoklip k písničce Reflektory, která je zároveň pilotním songem nového alba, co kapela připravuje vydat tento rok.

 

 

Fusky Dus
Rocková kapela která vznikla v roce 2015 hrající vlastní tvorbu

 

Vystupující

Morčata na útěku (CZ) – web / web

Další akce s vystupujícími

Morčata na útěku a Terrapie - 16. května od 18:00, Gauč na Výstavišti, Praha

Morčata na útěku - 20. července od 19:00, Přírodní areál na Rychtě, Rtyně v Podkrkonoší

Pořadatel