Předprodej byl ukončen

Laterna Musica - Filmová hudba live
DIVADLO / KINO / PROJEKCE / KONCERT / Představení / Film / Hudba – Blues, Jazz, Klasika

Laterna Musica - Filmová hudba live

neděle 24.11.2019 od 19:00
Divadlo Na Cikorce, Praha

O akci

Filmový příběh je i tvým příběhem...

Laterna Musica je originální projekt pro všechny milovníky filmové hudby a legendárních příběhů.  E. T. Mimozemšťan, Schindlerův seznam, Matrix, Amélie z Montmartru, James Bond, Forrest Gump, Psycho, nebo třeba Angelika - kdo by je neznal! Představení nabízí bohatou dramaturgii, jejímž základem je živá filmová hudba interpretovaná komorním orchestrem, umocněná zvukovými efekty a triky. Atmosféru tvoří i průvodce koncertem, charismatický hlas herce Jiřího Schwarze, který kombinuje poetická i faktická sdělení. Klade otázky a občas vybízí diváky a hudebníky k odpovědi.. Projekt nabízí také vizuální zážitek v podobě filmové projekce a jemných světelných efektů. Celkové dojmy z prožitku Laterny Musiky jsou proto velmi silné. Každý si odnese zážitek, někdo v podobě krásné hudby, někdo prožije asociace spojené s jeho oblíbeným filmem a někdo se třeba jen zamyslí. I malé invence mohou ovlivňovat velké události, ve Vašem úsudku, konání, ve Vašem životě...

Otcem projektu je hudebník a zvukař Tomáš Kubec, který se na pódiu představí i jako pianista. Vraťte se ke svým láskám s představením Laterna Musica!

Více informací

Více na www.laternamusica.cz a Facebook: Laterna Musica - filmová hudba live

Neděle 24.listopadu 2019 od 19 hodin

Divadlo Na Cikorce (Herrmannova 2016/24, Praha 4) - moderní divadelní stánek v klidném a inspirativním prostředí pro hluboký umělecký zážitek.

Vstupenky: 250,- (do 24.10.),  290,- (25.10.-24.11.)

Laterna Musica. Hudební projekt, na který jste čekali, aniž byste to tušili. Jste milovníky slavných filmových příběhů? Máte rádi představení, která vás zasáhnou silou myšlenky, velkými emocemi, dokonalostí provedení a originalitou? Nositelem filmových emocí je právě hudba. Prožijte si ji spolu s hudebníky, naživo – teď a tady. Zvuk živého orchestru podpořený zvukovými efekty vás dostane. Charismatický hlas průvodce vám místy navodí husí kůži, jindy vás pohladí a vzbudí otázky, na které budete chtít najít odpověď. Kultovní záběry slavných filmů vás přenesou zpět do příběhů, které milujete. Nechte se obklopit silnou atmosférou Laterny Musiky. Vraťte se ke svým láskám!