Předprodej byl ukončen

Pasion de Buena Vista (Cuba)
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Pop, Worldmusic

Pasion de Buena Vista (Cuba)

úterý 24.1.2023 od 20:00
Sono Centrum, Brno

O akci

Pasión de Buena Vista přiváží do ČR původní kubánskou hudbu proslavenou filmem Buena Vista Social Club!

Po velkém úspěchu v Brně v únoru 2019 se soubor Pasión de Buena Vista se vrátí do České republiky. V rámci evropského turné jej přivítáme 24.1.2023 v brněnském Sono Centru. Návštěvníky čeká 1,5 hodinový karneval kubánské hudby ve všech jejích podobách. Výpravné představení hýří smyslnými rytmy a barevnými kostýmy, choreografie je navíc doplněna speciálními projekcemi a světelnou show. Na podiu se představí 15tičlenný soubor s prvotřídními zpěváky, tance zajišťuje taneční soubor El Grupo De Bailar. Pasión De Buena Vista shlédlo již 600000 diváků ve 35 různých zemích na více než 600 představeních.

Více informací

Vzhledem k napjaté situaci s Covid 19 německá agentura New Star ruší turné Pasion de Buena Vista 2021 a přesouvá koncerty na leden 2023. Letecké spojení s Kubou v tuto chvíli nefunguje a navíc turné má být v několika evropských zemí včetně Velké Británie a Německa, kde jsou koncerty nyní zakázány.
V této situaci je moudřejší turné přesunout na rok 2023, kdy snad krize bude zažehnána.
Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti, není nutné je vyměňovat. Prosíme návštěvníky, aby nežádali vrácení vstupného a aby si své vstupenky uschovali na náhradní termín. Honoráře byly již před původními termíny letos odeslány na Kubu a není možné je vymáhat. Usilujeme o to, aby se koncerty uskutečnily v plném rozsahu.
Děkujeme za pochopení.

Pořadatel