Předprodej byl ukončen

Pernštejn(l)ove: Kdy to bylo naposledy (Divadlo Starbag)
DIVADLO / Představení

Pernštejn(l)ove: Kdy to bylo naposledy (Divadlo Starbag)

pátek 2.8.2019 od 21:00
Velké nádvoří zámku, Pardubice

Koná se v rámci

O akci

Absurdní komedie ukazující mnoho důvodů, které muži v manželství často podceňují, aniž by si uvědomovali, že jim přitom může jít o život.

Divadlo Starbag, Praha

Hrajeme na hlavní scéně na nádvoří.

Více informací

Jak nejlépe vyřešit problém? No přece definitivně se ho zbavit!

Jednoho večera, stejného jako stovky předešlých spořádaně plynoucích večerů, se žena rozhodne vyřešit svůj problém jednou provždy – otráví svého manžela. Dá mu jed, který za určitý čas zaúčinkuje, a sdělí mu to…

Kdy to bylo naposledy? je bláznivá situační komedie plná nečekaných zvratů, která nabízí skvělou hereckou příležitost pro herce a herečku.

režie: Jaromír Janeček

hrají: Radka Stupková, Jan Szymik

Jan Szymik:

Po absolutoriu na DAMU strávil dvě sezony ve Východočeském divadle v Pardubicích. Byl v angažmá v Divadle pod Palmovkou. Momentálně ho můžeme vidět na jevištích těchto divadel: Divadlo Různých Jmen, Městská divadla pražská, Divadlo Radka Brzobohatého. Znají ho i příznivci dechové hudby, uváděl totiž televizní pořad Sejdeme se na Vlachovce. V Divadle ABC hraje v inscenaci Pan Kaplan má třídu rád, která se mimo jiné v roce 2010 stala absolutním vítězem pardubického Grand festivalu smíchu. Kromě divadla je k vidění i na televizní obrazovce v populárních českých seriálech.

Radka Stupková:

předešlá angažmá: Krajské divadlo Příbram, hostování v Divadle na Vinohradech a v Semaforu. Objevila se i v několika muzikálech. Většinu svého uměleckého života tráví na volné noze. Věnuje se dabingu, kde působí nejen jako dabérka, ale i jako textařka a režisérka. Namluvila stovky filmů. Svůj hlas propůjčila například Nastassje Kinski. Momentálně ji můžeme vidět v řadě českých seriálů.