Předprodej byl ukončen

CHCUpivo a gastrozážitek - léto
FESTIVAL / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / SHOW / VYSTOUPENÍ / WORKSHOP / LEKCE / Gastro / Osobní rozvoj / Stand-up / Talk show

CHCUpivo a gastrozážitek - léto

středa 11.9.2019 od 18:00
Akvárna, Brno

O akci

Párování piva s jídlem ještě nikdy nebylo takové, jako nyní. 🍺🏆💛

Posuň se na vrchol gastronomického blaha a nech se rozmazlit promyšleným a netradičním degustačním menu, ve kterém snoubíme ta nejlepší piva s nejvybranějšími sezónními surovinami. 

Snoubení to bude hned dvojité - piva totiž párujeme jak k pokrmu, tak i přímo do něj! ‼️

Téma tohoto párování piva s jídlem je LÉTO. 🌞⛈🍉🍦🏄‍
Co tě napadne, když se řekne léto? Někoho vedro a letní bouřky, někoho prázdniny, blbnutí u vody a jiného třeba prázdniny. Co tě ale napadne, když se řekne "letní kuchyně", nebo "letní piva"? Nás toho napadlo opravdu hodně a tak moc jsme si s tím hráli, až z toho vzešlo gastronomické blaho. 

Můžeš se těšit na bohaté chutě a výjimečná piva, elegantně sladěná do šesti chodového luxusního menu. Za každým chodem je příběh, o který se s Tebou podělí šéfkuchař a pivní someliér a tak ukojí Tvé "gurmánské já" po všech stránkách. ☀️ 

Nechceme Tě připravit o překvapení a tak ti nepředstavíme soupis jídel hned teď a najednou. Dovolíme Ti ale nahlédnout "pod pokličku" a tak sleduj naši Facebookovou událost pro ty nejčerstvější novinky.

Létem to zdaleka nekončí, naopak - náš gastro projekt ROČNÍ OBDOBÍ stále pokračuje!
Co se bude dít na podzim? 🍁
Nenech si nic uniknout a pozorně sleduj, co je nového.


Kapacita programu je pro 20 hostů.
Cena je 1499,- na osobu, nebo zvýhodněné vstupné pro dva za 2899,- 

V ceně je šesti chodové degustační menu s párováním výběrových piv do každého a ke každému chodu.

►►► Vstupenky jsou k dispozici pouze v online předprodeji, nebo formou poukázek, které jsou k zakoupení v Akvárna, nebo na akcích CHCUpivo.


Těšíme se na Vás,
Matěj, Vendy a Happy alias CHCUpivo
Jakub, Michal a tým alias Akvárna


www.chcupivo.cz
www.akvarna.cz

Prohlédni si v galerii, jak vypadala naše degustace na téma JARO. 💚

Více informací

Informace pro účastníky:

Pro správný zážitek z degustace se alespoň hodinu před začátkem vyvarujte kouření a pachově intenzivních míst, stejně tak i výrazným jídlům. Na degustaci se prosím NEvoňte! Ideální je procházka v přírodě, osobně doporučujeme jít k nám pěšky procházkou a pít hodně vody. 

Akce probíhá v Brně na ulici Vachova 4 v krásné prosklené restauraci Akvárna. S sebou nepotřebujete nic krom dobré nálady, všechno ostatní (vč. ještě lepší nálady) obstaráme my.

Po degustaci tak není třeba utíkat domů, ale můžeš se s námi zdržet na další pivo a povídání, nebo pokračovat v ochutnávání dalších rozmanitých gastronomických světů.

Vyhrazujeme si právo na změnu stylů v nabídce, při zachování tématu akce.