Předprodej byl ukončen

Milan Schelinger na Šelepce
KONCERT / Hudba – Rock

Milan Schelinger na Šelepce

čtvrtek 3.10.2019 od 20:00
Klub Šelepka, Brno

O akci

Milan Schelinger navazuje na odkaz Jirky Schelingera, tohoto výjimečného českého rockera.

Pokud chcete slyšet skladby Jirky Schelingera ve špičkové kvalitě, a v provedení srovnatelném s originálem, je Milan Schelinger tou správnou volbou. Se svojí kapelou se zaměřuje nejen na hudebně věrné provedení s moderním zvukem, ale snaží se vytvořit i výjimečnou koncertní atmosféru a přiblížit tak Jirkovo unikátní charisma. Milan Schelinger je zkrátka víc než jen běžný revival.

 

Na koncertě také proběhne autogramiáda hudebního publicisty Petra Gratiase k nové knize Cesty do rockového nebe - vychází 4.9. v nakladatelství Jota.
https://www.jota.cz/cesty-do-rockoveho-nebe

 

Milan Schelinger oživil staré hardrockové pecky

Je to již více než třicet let, co zemřel hudební symbol své doby a jeden z nejrespektovanější zpěváků tuzemské rockové scény - Jiří Schelinger. Naštěstí po sobě zanechal poměrně rozsáhlé hudební bohatství, které zub času doposud nedokázal ohlodat. Sobotní Den v Budvaru toho byl důkazem.

Vystoupil zde totiž Jirkův bratr Milan a fanoušky naprosto strhl. Když dozněl legendární Holubí dům, ohlas publika byl ohlušující a bylo evidentní, že festival zažil jeden ze svých absolutních vrcholů. (...) Milan Schelinger v Budvaru předvedl civilní, a přesto magické vystoupení, které patřilo k tomu nej, co festival nabídl.

Václav Votruba

 

Další akce pořadatele

Ferda mravenec a brouk Pytlík na Šelepce - 14.3.2021 od 15:00, Klub Šelepka, Brno

Vilda Majtner slaví 70 let - 17. května od 19:00, Klub Šelepka, Brno

Pořadatel