Předprodej byl ukončen

BCB Summer Jibbing vol.8
KONCERT / SOUTĚŽ / ZÁPAS / ZÁVOD / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Hip-hop / Rap, R&B / Děti / Sport

BCB Summer Jibbing vol.8

sobota 20.7.2019 od 10:00
Koupálo Janovičky, Heřmánkovice

O akci

BCB BROUMOV, Z.S pořádá 20.7.2019 již osmý ročník letních snowboard a freeski závodů ve víceúčelovém sportovním areálu BCB Koupálo Janovičky o věcné ceny a prize money 10 000 ,-

Můžete se těšit na Pumptrack contest s legendou českého bikingu Michalem Marošim, dětská kola Beany k vyzkoušení, skimboard contest na pláži, minirampu, paddleboardy, slackline, trampolínu, balanceboardy, freestyle rap battle a na dalších mnoho odvětví sportu a zábavy.

Samozřejmostí je bar s alko i nealko nápoji a občerstvení.

Večerní afterparty bude opravdu nabitá jak ještě nebyla a máte se na co těšit.

V areálu je možnost stanování.
 

Více informací

AFTERPARTY :

* DJ Roxtar *

REDBULL 3style Czech Winner

  • 3. místo na DMC world championship 2014 v Londýně
  • Finalista soutěže Talentamnia (http://talentmania.nova.cz).
  • DJ titul Partyking 2010

     

* Zverina * 
Slovenský hudobný umelec, ktorého hlavnou parketou je rap a freestyle. V 2018 vychádza čtvrté album s názvom "Mali Ste Sa Lepšie Učiť". Zverky v súčasnosti koncertuje s Vecom, taktiež so Shomim rozbíjajú kluby so svojou freestyle show pod názvom Freestyle Assasins.

* Colectiv * 
je jihočeský bard původem ze Sokolova, který po dlouhém cestování po světě došel až do Českých Budějovic, kde objevil svoji Jamajku. Zpíval od malička, ale poprvé se představil na posledním Reggae meetingu v roce 2010. Od té doby odehrál už nespočet koncertů a navštívil skoro každé české a slovenské pódium.

* KLUCI *
Broumovská kapela Kluci, byla založena v roce 2010. Stylem se pohybují okolo electro, rave, hip-hopu, kytarovek a punku. Kluci vyrostli na kapelách typu Beastie Boys, Sonic Youth, Chemical Brothers, Daft Punk, Does It Offend You, Yeah?, Hadouken, ... Pódiový projev Kluků bývá velmi energický.
Vystoupili mimo jiné na RockForPeople '12, Majáles Ústí nad Labem, Majáles Trutnov, ... Jejich klip odvysílala hudební stanice Óčko.
Jestli sjíždíte electro a jste v míru s kytarovým bordelem, neměli byste s kapelou Kluci šlápnout vedle.
..........

Vstupné:
předprodej 220,-
na místě od 10.00 250,-
na místě od 13.00 290,-
Děti do 12 let zdarma


Registrace SNB a SKI riders na místě, závod se pojede formou jamu na dvou railech - setup zveřejníme v příspěvku.

Partneři akce: Snowpanic.cz - Freeski & longboard shopNuggetMEATFLYBeanyHOBRAgrowshopSeedbank.czBezvajglu.czJägermeisterFreeride.cz SNOWFreeskier.czNanDejOld Town skate & street shop, Z-trade, Broumov, Obec Heřmánkovice, Shine, Joker Cider, Lutoma - Karel Franc, NaostrovCockajinéCentrum Walzel

Letos se to posune zase o kus dál, těšíme se na vás! BCB CREW.