Předprodej byl ukončen

Wine & Street Food Festival
FESTIVAL / TANEČNÍ PARTY / Gastro / Děti

Wine & Street Food Festival

10. – 11. srpna 2019 od 10:00
Výstaviště Praha, Praha

O akci

Cena vstupenky na místě v den konání akce je 150Kč (v ceně vstupenky je zahrnuta sklenice na víno)

Wine & Street Food Festival .... Pojďte s námi, provedeme Vás kaleidoskopem známých i méně známých značek všech druhů vína, včetně prosecca napříč světem. Máte možnost ochutnat průřez z těch nejoblíbenějších vinic z Čech a Moravy, Evropy, Ameriky a Austrálie. K degustaci desítek vzorků vín bude příležitost ochutnat rozmanitost originální street food nabídky na mnoho způsobů a nejen to. Sobota 10.8 a neděle 11.8.2019 na Holešovickém výstavišti (před Průmyslovým palácem, hned vedle Stromovky) si můžete užít prázdninový víkend, kde máte o zábavu postaráno.

VÍNO JE FENOMÉN, již více jak 5000 let př. n. l. zmiňuji kroniky, že staří Řekové dali základ dnešnímu vinařství a snažili se zdokonalovat výrobu vína. I proto dnes můžeme ochutnávat tento nápoj mnoha odrůd z úrodných oblastí po celé zeměkouli, z vyšlechtěné vinné révy umně přetvořený vinaři v lahodný mok, který se po právu stal fenomenální kultovní záležitostí prověřenou časem. 

Více informací

Tramvajové linky č. 6, 12 a 17 (zastávka Holešovické výstaviště)
Metro C Nádraží Holešovice 🚇 

Holešovické Výstaviště, před Průmyslovým palácem - festival jsme umístili do nádherného prostředí Holešovického výstaviště, hned vedle Stromovky, se skvělou dostupností a parkováním. Příležitostně se zde konají různé výstavy, slavnosti, koncerty, festivaly pod širým nebem a různé další kulturní akce.