Předprodej byl ukončen

Tomík na cestách – Tuktukem z Thajska až na Moravu
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

Tomík na cestách – Tuktukem z Thajska až na Moravu

středa 16.10.2019 od 19:00
Kino Měnín, Měnín

O akci

Známý cestovatel Tomáš Vejmola alias Tomík na cestách se vydal na další neskutečnou cestu. Tentokrát vyrazil s TUKTUKEM Z THAJSKA PŘES PŮL SVĚTA AŽ NA MORAVU!

Tuktuk je thajská tříkolka, kterou si Tomík pořídil v Thajsku a bez jakýchkoli zkušenosti se úplně sám vydal s tímto 35 let starým vozem na roční cestu přes půl světa. Projel tak 13000 km přes Thajsko, Myanmar, Indii, Nepál, Írán, Turecko, Bulharsko, Srbsko, Maďarsko a Slovensko, až jej přesně do roka a do dne dotlačil na Moravu.

O tom, že to jde, když se chce, jak zvládnou těžké situace, nebo jaký to je být sám jeden rok na dobrodružné cestě a mnoho barvitých historek plných neskutečných situacích, útěků před slonem, příšerných indů ale i nádherného Íránu vám Tomík s humorem a jistou nadsázkou mile rád poví za doprovodu fotografií a videí promítaných na plátně.

Více informací

Povídání o zemích, jejich tradic a kultur, které Tomík na roční cestě navštívil s thajskou rikšou (tuktukem) z Bangkoku do České republiky. (Navštívené země jsou: Thajsko, Myanmar, Indie, Nepal, Írán, Turecko, Evropa…). U každé země se Tomík zastaví, poví zajímavé informace o ní a doplní vtipným příběhem, kterých má plné kapsy. Celé vyprávění je prokládáno fotkami a videi se zvukovou stopou.

Přednáška je veselá, inspirujícího i motivujícího charakteru, která se nese v duchu „Každý problém má řešení a většinou více než jedno.“ Zkrátka, jestli úplný amatér a trdlo s neznalostí motoru a jazyka a daných zemí, dokáže dotlačit 35 let starou thajskou herku sám přes půl světa, tak zvládnou, jde opravdu všechno.

O tom, jak se nevdat, bojovat, ještě si to pořádně užít a plno dalšího se právě na přednášce dozvíte s veselým podáním.