Předprodej byl ukončen

Cestovatelské kino: Bali
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

Cestovatelské kino: Bali

čtvrtek 19.9.2019 od 20:30
Univerzitní kino Scala, Brno

O akci

Kouzelné místo, kde stále žijí legendy a mýty! Odhalte s námi krásy tropického klenotu mezi více jak 17 000 ostrovy Indonésie, jenž místní nazývají Ostrov Bohů. Vyplavte se do světa vulkanických pláží, pestrých hinduistických tradic a usměvavých domorodců, kteří vás s radostí strhnou do konverzace. S cestovatelem Jánem Valačaiem procestujeme údolí tvarovaná rýžovými terasami, posvátné sopky, nejkrásnější chrámy, pláže a vlny, které milují surfaři z celého světa. Povíme si víc o spiritualismu a šamanismu, o tom, jak se baví mladí lidé, o tom, jaké subkultury se tam dá střetnout anebo o tom, jaké kulturní rozdíly jsou mezi námi. Ján doplní své vyprávění osobními příhodami a prozradí, jestli o Bali stále platí heslo EAT - PRAY - LOVE. 🧘‍♀️🐒🥥🌋🌊🇮🇩

Ján Valačai

je cestovatel a dobrodruh, který se zamiloval do Asie, kde strávil nakonec osm let, z toho převážně většinu času na ostrově Bali. Pracoval tam v oblasti PR, jako herec či dobrovolník a díky tomu poznal mnoho lidí a pronikl hlouběji do tamější kultury. Ján po návratu na Slovensko organizuje cesty do Asie. Plynule hovoří indonésky a dohovoří se i malajsky.

Více informací

Navštivte různé kouty světa z pohodlí domácí hroudy a poznejte krásy přírody, kultury, umění nebo kuchyně, které vás ohromí svou pestrostí a vynalézavostí. Pojďte s námi poznávat svět! 

Další akce pořadatele

Pozoruhodné osudy prvorepublikových vil - 10.12.2020 od 18:00, Univerzitní kino Scala, Brno

Cestovatelské kino: Antarktida - 11.2.2021 od 19:00, Městská knihovna v Praze, Praha