Předprodej byl ukončen

Poušť chřestýšů
KINO / PROJEKCE / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / SHOW / VYSTOUPENÍ / WORKSHOP / LEKCE / Cestování / Outdoor / Film / Osobní rozvoj / Stand-up / Talk show

Poušť chřestýšů

pondělí 9.9.2019 od 19:00
Expediční klubovna, Brno

O akci

LIVING ZOOLOGY

Filmové studio Living Zoology založili Matěj a Zuzana Dolinayovi, vystudovaní zoologové, wildlife filmaři a fotografové. Natáčí dokumentární filmy o zvířatech a ochranářských či vědeckých projektech. Dále prezentují umělecké fotografie divokých zvířat v přirozeném prostředí. Ve své tvorbě se zaměřují především na hady a další plazy, za kterými cestují po celém světě.

V roce 2018 jsme se s projektem Poušť chřestýšů zapojili do soutěže České spořitelny Už vím a získali jsme finanční podporu pro natočení dokumentárního filmu o chřestýších v Arizoně. Díky této neuvěřitelné výhře jsme se mohli posunout zase o kousek kupředu v technické kvalitě videa a dívaci se poprvé mohou těšit na záběry z dronu. Během měsíce v arizonské poušti jsme v česko-americkém složení týmu najezdili 11 000 kilometrů a nalezli 72 chřestýšů devíti druhů. Film Poušť chřestýšů vyjde v českém a anglickém jazyce v roce 2019.