Předprodej byl ukončen

Cestovatelské kino: Černobyl
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

Cestovatelské kino: Černobyl

pátek 18.10.2019 od 19:00
Kino Vesmír, Ostrava

O akci

Město duchů. Milník novodobé historie. Černobyl, kdysi pýcha sovětského zřízení a čilé moderní město, dnes strašák celého světa. Vydejte se s námi na místo, které před víc jak 30 lety vyvolalo hrůzu. Přijďte si vyslechnout (radio)aktivní zážitky Martina Dubeňa, který černobylskou oblast mnohokrát navštívil. Sdílet s námi bude nejen fotografie, zážitky, reálný život domorodců, ale vysvětlí nám i mýty, které o Černobylu, Pripjati, atomové elektrárně a vylidněné zóně kolují. V rámci večera se bude promítat i dokument o Černobylu, který vznikl ve spolupráci s Donuts Factory. ☢️☁️🇺🇦

 

Martin Dubeň

​je výkonný reaktor cestovky CHERNOBYLwel.come. Duší cestovatel, který se snaží objevovat atypická místa. A tak se dostal do Černobylu. Vloni se rozhodl pro změnu práce a od té doby pomáhá šířit černobylské poselství. „Kdo nezažil, jen těžko pochopí. Osobně se považuji za velmi aktivního cestovatele-objevitele, kterému je líto, pokud za měsíc nenavštíví aspoň jednu cizí zemi. Ideálně takovou, ve které ještě nebyl,“ hovoří Martin.

Více informací

Navštivte různé kouty světa z pohodlí domácí hroudy a poznejte krásy přírody, kultury, umění nebo kuchyně, které vás ohromí svou pestrostí a vynalézavostí. Pojďte s námi poznávat svět!