Předprodej byl ukončen

Brno Design Days 2019
FESTIVAL / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / Umění – Design

Brno Design Days 2019

3. – 6. října 2019 od 9:00
Bochnerův palác - areál Vlněny, Brno

O akci

O festivalu

Brno, design a tři dny nabitého programu. Na Brno design days se už počtvrté setkají designéři z celé ČR i zahraničí, aby sdíleli své nápady i know-how a mohli přiblížit široké veřejnosti design jakožto hnací motor inovací a řady pozitivních změn. Protože design je každodenní součástí našich životů. A taky „protože Brno“.

Těšit se můžete na praktické workshopy, přednášky se zaměřením na různé oblasti designu a podnikání, fashion show a nespočet příležitostí k networkingu a inspiraci.

Prostor

Celý festival se uskuteční opět v jedné z nevyužívaných brněnských budov. Už jste se s námi podívali do pasáže Jalta, hotelu Avion… Co to bude letos?
 

Téma 2019

RETAIL THERAPY
Když jdete po ulici kolem a míjíte jednu výlohu za druhou. Když vstoupíte do obchodu – luxusního showroomu nebo vaší oblíbené pekárny. I tady vás obklopuje design. Formuje tvář města i vaši zákaznickou zkušenost.

RETAIL.

A nutná RETAIL THERAPY.

Jak může design pomoct místním podnikům a maloobchodům? 

Nahlédněte do myšlenek průkopníkům, kteří formují to, jak se vyvíjí maloobchod a skrze něj i charakter celého města. Hype kolem brněnských gastropodniků, obnova starých obchodních center nebo výroba recyklovaného nábytku pomocí 3D tisku – to všechno je retail. A o tom všem se dozvíte na letošních Brno design days.

Program

Ve čtvrtek zahájíme festival na opening party a od pátku do neděle se můžete těšit na 16 přednášek, 20 workshopů, dvě večerní fashion show a DJ sety. A když zrovna nebudete nasávat inspiraci na přednáškách českých i zahraničních designérů, můžete si projít výstavu studentských prací nebo vykoupit náš designshop. Program zveřejníme brzy!

Více informací

Ještě jste na Brno design nebyli? Podívejte se, jak vypadaly minulé ročníky.

2018 link: https://vimeo.com/356261581/11a13afe67?fbclid=IwAR0wcbInbWAMd6IWQFicnPzCCCAcdKjP_c1kOBrxbyoZylHD6wch3EznWM0

2017 link: https://www.youtube.com/watch?v=s-_AxrHlIyU