Předprodej byl ukončen

Polagraph + Kristina Odermatt - workshop  BDD 2019
VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / Umění – Design

Polagraph + Kristina Odermatt - workshop BDD 2019

pátek 4.10.2019 od 10:00
Bochnerův palác - areál Vlněny, Brno

O akci

Workshop

Chcete se naučit fotit na film? Klasická nebo-li analogová fotografie zažívá comeback, ale focení na kinofilm není zdaleka tak snadné, jak se může zdát. Ponořte se s námi do tajů klasické „chemické“ fotografie. Vysvětlíme vám princip, ukážeme všechny možné typy fotoaparátů i filmů a rozdíly mezi nimi, abychom se hned na to společně vrhli na samotném focení a ukázali si spoustu tipů a triků, jak s kinofilmem pracovat a fotit, ale také základy jako nastavení expozice.

 

Workshop povede zkušená fotografka Kristina Odermatt, mimo jiné autorka projektu Film Is Not Dead a dlouholetá fotografka Polagraphu. Naučíme vás pracovat s analogovou zrcadlovkou, ale přinést si můžete i vlastní fotoaparát.

V ceně: 1 kinofilm a zapůjčení fotoaparátu

Více informací

O Polagraphu

Polagraph je malá fotografická galerie a obchod, kde si můžete vyzkoušet polaroidové foťáky, půjčit si je, nebo si je rovnou koupit, pořádáme zde výstavy, workshopy a besedy o fotografii.

Polaroid není jen fotoaparát, je to spíše životní styl. Je to instantní svět, instantní život. A my ho chceme žít naplno! Snažíme se šířit tuhle úžasnou technologii dál, vzájemně se obohacovat o povedené úlovky a předávat si rady a tipy.

Nově nás najdete v Praze i v Brně. Stavte se za námi podívat, oba naše Polagraphy vás přivítají skvělou atmosférou. Dokážeme vám, že je analogová a instantní fotka naší největší vášní.

 

Polagraph Praha (Husinecká 14, Praha 3)

Polagraph Brno (Pekařská 34, Brno)

Otevřeno po-pá 11-18.30

info@polagraph.cz, 777 717 569

www.polagraph.cz