Předprodej byl ukončen

Justmighty - workshop BDD 2019
VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / Umění – Design

Justmighty - workshop BDD 2019

pátek 4.10.2019 od 13:30
Bochnerův palác - areál Vlněny, Brno

O akci

Workshop


Projděte si s námi, jak postupovat při tvorbě brandingového projektu, zejména pak samotného loga. Na reálném příkladu Vám ukážeme, jak získat od klienta všechny potřebné informace o jeho projektu a jak si s těmito informacemi poradit. Provedeme Vás pak jednotlivými fázemi samotného procesu tvorby značek od vstupních konzultací, přes tvorbu moodboardů, konceptů, prvních verzí až po samotnou finalizaci a odevzdání dat. Dáme Vám také doporučení na kvalitní zdroje a software. Během workshopu si společně s námi vytvoříte malý brandingový projekt pro fiktivního klienta. Co nestihnete na samotném workshopu s námi pak můžete s naší konzultací dokončit ve volném čase. Workshop doporučujeme pro lidi se zájmem o tvorbu vizuálních identit a základní znalostní práce s grafickými programy. Workshopem Vás provedou Tomáš Pohl (majitel agentury Justmighty) a Miroslav Budiš (Creative Director Justmighty).


Podmínky účasti: Vlastní notebook + nainstalovaný Adobe Illustrator. Je také nutná
alespoň základní znalost práce s tímto grafickým programem.

Více informací

O Justmighty

Justmighty je strategická, designová a marketingová agentura. Tvoříme značky a kreativní kampaně. Jsme jednou z největších brněnských agentur a máme za sebou realizace pro značky jako je Škoda Auto, Kiwi, Eset, Bylinky, netbox a mnoho dalších.

Společně vytváříme značky a marketingové strategie, která fungují a mají smysl. Neděláme jeden projekt za druhým a každému věnujeme maximum času a úsilí. Více nás můžete poznat na www.justmighty.cz.