Akce byla zrušena

Kvítka v bytě - workshop BDD 2019
VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / Umění – Design

Kvítka v bytě - workshop BDD 2019

neděle 6.10.2019 od 13:30
Bochnerův palác - areál Vlněny, Brno

O akci

Workshop

Množení rostlin - podzimní edice

V této podzimní edici našeho množírenského workshopu probereme péči, množení a sázení několika kvítek, které můžeme mít doma nebo nadcházející jaro na zahradě. Mysleli jste si, že se tato zábava týká jenom jarního období? Naopak, i na podzim se můžeme zabavit pěstováním. Budeme improvizovat se semenama a cibulema, které necháme klíčit za tepla i chladna. Naučíte se zaklady sázení a množení, které se vám jistě budou hodit i jindy.

 

Při workshopu pracujeme s klíčícími miskami z našeho KERA ateliéru, které jsou výplodem našich vlastních potřeb při klíčení a jsou pro nás potřebnou pomůckou pro pěstování.

 

Zájemci si je pak budou moct na místě zakoupit.

 

Vše potřebné pro vás nachystáme.

 

Více informací

Kvítka v bytě a Kera

Kvítka v bytě a KERA jsou dvě značky, které spojuje práce s hlínou – buď při pěstování rostlin, nebo při výrobě keramických předmětů. Za značkami stojí dvě sestřenice, Veronika a Nikol, jejichž portfolio se vzájemně prolíná. Tato džungle nabízí klidné místo pro pečlivý výběr pokojových rostlin, ale i prostor, kde můžete popřemýšlet nad keramickými doplňky do svého bytu, restaurace nebo kavárny. Díky technické vybavenosti jsou samostatnou keramickou dílnou. Detaily své práce si ale nenechávají jen pro sebe, protože pořádají pěstitelské i keramické workshopy a osvětu úspěšného pěstování pokojových rostlin šíří i pomocí knihy Kvítka v bytě, která se u mnohých knihkupců stala bestsellerem.