Předprodej byl ukončen

Brno bezhlavě!
DIVADLO / Představení

Brno bezhlavě!

pondělí 23.9.2019 od 19:30
ARTBAR, Brno

O akci

Skupinová terapie brněnských traumat a duševních újem s městem Brnem spojených. Nejoblíbenější autorská inscenace divadla Druhý Pád.

"Takže dobrý večer! Vítejte na naší skupinové terapii nazvané poněkud netradičně: "BB" – BRNO BEZHLAVĚ! Brněnské bolesti, brněnské blouznění... Půjde nám tedy o problémy brněnské. Klienti by tady měli zpracovat všechna svá brněnská traumata a duševní újmy s městem Brnem spojené, své brněnské závislosti, brněnské radosti i brněnské hořkosti. Terapie se odehraje prostřednictvím simulovaných divadelních scének, neboli etud. V těchto bezhlavě bizarních brněnských divadelních výjevech by se měli klienti dostat blíže ke svým zasutým brněnským pocitům a jaksi hlubinně se vnořit do své žité brněnské reality. A vyjít z naší skupiny ozdraveni."
 

Více informací

režie: Vítězslav Větrovec
dramaturgie: Kateřina Menclerová
scénografie: Katarína Kováčiková
hudba: Jana Kalvodová
produkce: Tomáš Kadlec
hrají: Ondřej Hrbáč, David Horňák, Jana Filová, Jana Kalvodová, Petr Koláček, Václav Dvořák, Klára Škrobánková, Zuzana Kuricová, Bohdan Špondr, Josef Juřík, Magali Břundová, Michaela Jelínková, David Horňák, Jan Laichman, Lucie Posoldová

Další akce pořadatele

Puding Pani Elvisovej + Pondělníci - 4. května od 20:00, ARTBAR, Brno

prazdniny | Nature Trip (UK) | Iggy Mayerov - 8. května od 19:00, ARTBAR, Brno