Předprodej byl ukončen

Divadlo - Manželský čtyřúhelník na horách
DIVADLO / Představení

Divadlo - Manželský čtyřúhelník na horách

pondělí 17.1.2022 od 19:00
Kulturák NMnM, Nové Město na Moravě

O akci

AKTUALIZOVÁNO 18. 11. 2021

Z důvodu onemocnění jednoho z herců COVIDEM-19 jsme nuceni divadlo přesunout - nový termín je pondělí 17. 1. 2022, 19:00. Vstupenky zůstávají nadále v platnosti.

 

Kvůli ukončení platnosti autorských práv nemůžeme v náhradních termínech již odehrát divadelní hru Vzhůru dolů, která se podle posledního termínu měla konat 24. května 2021. Místo toho vám nabídneme pokračování Manželského čtyřúhelníku, který se u nás v NMnM těšil velikému zájmu. Pokračování nese název Manželský čtyřúhelník na horách. Na divadelní prkna vám přijede zahrát Vladimír Kratina, Dana Homolová, Ivana Jirešová a Martin Sitta.
Zakoupené vstupenky na Vzhůru dolů zůstávají v platnosti na divadlo Manželský čtyřúhelník na horách. V případě zájmu je možno vstupenky stornovat.

Osudy čtyř protagonistů z komedie MANŽELSKÝ ČTYŘÚHELNÍK, která se dočkala přes 200 repríz, nedaly spát ani Fanny agentuře, ani autorovi.
Jakub Zindulka se tedy zamyslel nad tím, co z našeho běžného života se do prvního dílu nevešlo.
Kdo má vynášet smetí, proč se chlapi nikdy neptají na cestu a jak se správně vymačkává zubní pasta?
Nejen to budeme řešit na horské chatě před Vánocemi.

Divadlo z dílny Fanny agentury. Fanny agentura u nás nebude poprvé … divadla Manželský čtyřúhelník nebo třeba Tchýně na zabití sklidily vždy velký úspěch. Věříme, že se i pokračování Manželského čtyřúhelníku bude těšit velkému zájmu.

Více informací

https://fannyagentura.cz/predstaveni/ctyruhelnik-na-horach/

Pořadatel

Novoměstská kulturní zařízení