Akce byla zrušena

Hodnotná móda - NaZemi - workshop BDD 2019
VÝSTAVA / WORKSHOP / LEKCE / Umění – Design

Hodnotná móda - NaZemi - workshop BDD 2019

neděle 6.10.2019 od 10:00
Bochnerův palác - areál Vlněny, Brno

O akci

Workshop

Výroba a nákup oblečení se dotýká každého z nás. Oblékáme se všichni, ať už si potrpíme na kvalitní designové kousky, nebo nosíme oblečení z druhé ruky, skrz styl oblékání často vyjadřujeme svou osobnost i postoj k životu. Textilní průmysl se pojí s řadou společenských problémů, kterým se na workshopu budeme snažit porozumět. Zároveň budeme hledat k této otázce vlastní postoj a uvědomíme si, že nejsme pouze spotřebitelé, ale lidé s různými hodnotami a názory, a tedy i způsoby, jak se k problémům stavíme, mohou být různé.  

 

Více informací

O nás

Tereza Volmutová a Kristýna Hrubanová z organizace NaZemi. 

Tereza se věnuje problematice pracovních podmínek a tématu důstojné práce nejen v oděvním průmyslu, Kristýna je metodičkou a lektorkou globálního vzdělávání, věnuje se facilitaci.

O NaZemi

NaZemi je nevládní nezisková organizace sídlící v Brně. V NaZemi věříme ve společnost, která přiznává právo na důstojný život všem. Zaměřujeme se na propojenost našeho spotřebního chování s aktuálními globálními problémy a motivujeme jednotlivce, firmy i státy přijmout za tyto problémy odpovědnost.