Předprodej byl ukončen

Přednáška: Když přijde existenciální krize
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Přednáška: Když přijde existenciální krize

pátek 8.11.2019 od 18:00
Impact Hub, Brno

O akci

O přednášce

Mnoho lidí se natolik soustředí na každodenní úkoly, až si přestanou všímat toho, jaký vlastně „žijí“ život. Jednoho dne může přijít okamžik, ve kterém je deficit žití v životě dožene. Jako ta nejtemnější propast se objeví to, čemu daseinsanalýza říká trhlina bytí. Ze začátku se projevuje zhoršeným psychickým a následně fyzickým stavem. Ona prázdnota se může začít postupně rozprostírat do celého našeho bytí, jako to dělala Nicota v Nekonečném příběhu. Někteří utečou k alkoholu a drogám, jiní k náhodnému sexu na jednu noc, další k adrenalinovým a exotickým prožitkům a dovoleným. A někteří z nich se své existenciální krizi postaví tváří v tvář a začnou bojovat za to, aby vzali svůj život konečně do svých rukou. A právě o tom bude naše přednáška.  

Profil přednášejícího 

Martin Zikmund je průvodcem lidí klíčovými změnami. Je absolventem Pražské psychoterapeutické fakulty PVŠPS a sebezkušenostního výcviku v Rogersovské psychoterapii u Diakonie CČE. Kromě toho absolvoval stovky hodin sebezkušenosti i v dalších psychoterapeutických směrech, zejména v daseinsanalýze, hagioterapii a taneční a pohybové terapii, a řadu online kurzů na prestižních zahraničních univerzitách. Je autorem blogu www.jecasnazmenu.cz a s jeho články se můžete pravidelně setkávat v českém vydání časopisu Marianne. Více se o něm dozvíte na www.martinzikmund.cz.

Spolupráce

Přednáška je organizována ve spolupráci s projektem NAE, který si klade za cíl rozvoj a podporu lidského potenciálu. Je zaměřen především na mladší generaci, která je v posledních letech přehlcena digitálním a dalším obsahem.

Více informací

Impact hub, Brno

Hub je inspirativní pracovní prostor kombinující výhody plně vybavené kanceláře, internetové kavárny a podnikatelského inkubátoru. Využívají jej nezávislí profesionálové, zástupci firemní či neziskové sféry a široká veřejnost, která chce pravidelně získávat nové kontakty, podněty a příležitosti. Existuje proto, aby v něm vznikaly a prakticky se realizovaly inovace. Jako podporu k tomu Hub poskytuje fyzický prostor, pořádá a hostí akce a realizuje akcelerační programy. Navíc funguje jako součást mezinárodní sítě více než 100 Hubů po celém světě, která umožňuje škálování byznysu i šíření myšlenek napříč všemi kontinenty.