Předprodej byl ukončen

51 států Evropy karavanem (Filip Mayer, Deník dobrodruha)
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Cestování / Outdoor / Osobní rozvoj

51 států Evropy karavanem (Filip Mayer, Deník dobrodruha)

pátek 4.10.2019 od 19:00
Kavárna dobrodruha, Praha

O akci

Autor Deník dobrodruha a zakladatel Kavárna dobrodruha si pro tebe připravil unikátní přednášku o projektu, který uskutečnil společně se svými přáteli už 2 roky zpátky. Dorazíte?

Popis události a krátké představení:
Po operaci kolene v roce na přelomu roku 2016/2017 jsem dostal embolii plic. Doktoři mně zakázali létat na dobu neurčitou pravděpodobně do konce života. Do nemocnice mě přišel navštívit kamarád Roman a já jsem mu řekl:

"Romane, nemůžu sice lítat, ale miluji natolik cestování, že se ho nechci vzdát. projedeme karavanem všechny státy Evropy za 3 měsíce NIKDO NIKDY TUHLE CESTU JEŠTĚ NEABSOLVOVAL!" Roman řekl: "To je tak šílené, že do toho jdu s tebou." A tak vznikl plán na procestování celé Evropy za několik měsíců. Roman přizval Lukáše, sehnali jsme neuvěřitelně sponzory, kteří celý trip zafinancovali, a vyrazili jsme na náš životní trip!

(ps: Měsíc před odjezdem jsme neměli ani karavan. Všechno jde!)

A proč tento trip?
- Cestování nemá limity (nehledě na zdraví)
- Žádné předsudky (všichni jsme si rovni)
- Hranice jsou pouze čáry na mapě

Tímto tripem chceme poukázat na to, že zdraví nikdy nemůže být překážkou pro cestování. Člověk si musí jít naproti za tím, co miluje a co chce. Život už pak nějak pomůže. Žijeme ve světě globality a musíme se na to přizpůsobit. Všichni jsme jen z masa a kostí, proto je zbytečné mít předsudky vůči jiným kulturám, náboženstvím či rasám. Všichni jsme si rovni. Dále si myslíme, že hranice jsou pouze čáry na mapách. Svět je krásný všude kolem nás a musíme poznávat. To nás posouvá kupředu nesmírně lidsky.

A jak celý trip dopadl? Může už Filip opět létat? Do jakých problémů se dostali? Jaký byl na celý trip rozpočet? Proč cestovat karavanem?

Tohle a tunu dalších věcí se dozvíte na přednášce od Filip Mayer, autora Deník dobrodruha a zakladatele Kavárna dobrodruha!

Těšíme se na vás!

Za celý tým,

Dobrodruh!

Ps:
Registrace budou zveřejněny.
 

 

Další akce pořadatele

Tři roky v Saúdské Arábii (Lukáš Synek) - 8.11.2020 od 18:00, Kavárna dobrodruha, Praha