Předprodej byl ukončen

Houpací koně, supp. Aran Epochal
KONCERT / Hudba – Pop, Rock

Houpací koně, supp. Aran Epochal

pátek 8.11.2019 od 20:00
Soulkostel, Vernéřovice

O akci

Na začátku listopadu zahrajeme v Soulkostele nedaleko Broumova a rozhodli jsme se ten koncert nahrát. Hráli jsme tam někdy před dvěma lety a to místo uprostřed syrovejch lesů nás okouzlilo. Odsvěcený kostel s dřevěným patrem pokrytým kobercem, dole hořela kamna, v kotli bublal svařák a mazaly se chleby se škvarkovou pomazánkou, nahoře podél stěn vinyly s The Supremes a Chrisem Isaakem. A protože je to místo jako stvořený pro akustický nástroje a my v posledních měsících hráli akusticky často, řekli jsme si, že to bude tenhle typ koncertu. 

Nahrávku vydáme na cédéčku — jak bude vypadat, to zatím převalujeme v hlavách. Jakmile si to sedne, nenecháme si to pro sebe. Zahrajeme něco jako akustické best of, setlist postavíme coby průřez našimi deskami, převládat budou tři čtyři poslední.

Místo kolem Soulkostela má fakt nevyspalou, zarostlou, ale nečekaně vlídnou tvář, která připomíná tesaře Jirku, toho, co hrál v našem klipu a který je už bohužel v pánu.


Přizvali jsme do těch broumovských lesů taky kamaráda Arana Epochala a Aran byl pro. Budeme rádi, když přijedete.

Vystupující

Houpací Koně (CZ) – web

Houpací koně

Jsme z Ústí nad Labem, Monte Carla chudých, města, který je barevný jen pár týdnů na podzim, jinak je to místo jak z černobílý fotky, a my tyhle dvě jeho barvy máme rádi. Ve vzduchu je tady cítit Setuza i kerouakovskej svět kopců, závodních jídelen a železničních náspů. Nahráli jsme o tom aktuální desku, která se jmenuje Desolation Peak a Jacku Kerouacovi ji věnovali. Počmáraný zápisníky, první myšlenka nejlepší myšlenka, brzdařská lucerna a tak.

Pokud byste měli zájem o dění kolem kapely, můžete nás sledovat nás můžete na Facebooku, na Instagramu nebo na našich webových stránkách.

 

Chtěli byste přespat?

Broumovské lesy sice nejsou na konci světa, ale jen dva rohy před ním, a tak jsou tady místa, kde se dá ubytovat: