Předprodej byl ukončen

Movember Tour 2019 (Zoči Voči, Náhodný Výběr, Madam Royal)
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Movember Tour 2019 (Zoči Voči, Náhodný Výběr, Madam Royal)

pátek 20.12.2019 od 20:00
BARRÁK music club, Ostrava

O akci

ZOČI VOČI VYRÁŽÍ NA CZ MOVEMBER TURNÉ 2019
(Tisková zpráva ForFUN Agency TZ1904)

Slovenská rocková kapela Zoči Voči, která ve svých písních šikovně míchá chytlavé melodické refrény s tvrdšími kytarovými riffy, vyráží už začátkem října na své česko-moravsko-slezské turné.  Zoči Voči , kteří se na česko-slovenské  hudební scéně pohybují už patnáctým rokem, nedávno rozšířili své řady o hráče na klávesové nástroje (Miroslav „Horso“ Horský). Jejich posledný počin je akustická skladba „Chlapi nepláčú“ , která vyšla jako singl v březnu tohoto roku a k dnešnímu dni má více než semsettisíc zhlédnutí na Youtube.

                Název turné MOVEMBER TOUR vzešel z hlavy slovenské kapely, která se rozhodla podpořit Nadační fond Muži proti rakovině, která je držitelem licence Movember pro Českou republiku a během turné se pokusí vybrat peníze na správnou věc.

“Náš nadační fond Muži proti rakovině nabídka kapely Zoči Voči opravdu upřímně potěšila, protože, jak s oblibou říkám, Movember je veselá záležitost o smutných věcech. Takže pokud někdo dokáže zábavnou formou upozornit na problematiku mužské formy rakoviny jakou je rakovina prostaty a varlat, pomůže zase o kousek překonat obecné tabu a zakořeněný stud. A to přesně jako muži potřebujeme, protože v tomhle případě stud může být až smrtelný,” říká ke spojení koncertního turné a mezinárodní osvětové kampaně za mužské zdraví Jirka Hofreitr, koordinátor Movemberu pro Českou republiku a zástupce Nadačního fondu Muži proti rakovině. K Movemberu ostatně odkazuje už plakát k turné, kde se frontman Zoči Voči Michal objevuje s knírkem coby symbolem mezinárodní osvětové kampaně Movember. Přijde nám to jako super nápad, protože se rádi podílíme na akcích s takzvaným „druhým plánem“… uvádí šéf pořádající agentury ForFUN Agency , Aleš Uhlíř.

Slovenskou kapelou Zoči Voči na celém turné doprovodí soběslavský pop-punkový
Náhodný Výběr a slánští pop-rockeři Madam Royal. Žánrově spřízněné kapely se budou střídat v roli „odpalovače“ koncertu a Zoči Voči budou celý večer uzavírat.

                Náhodný Výběr, který nedávno vypustil do světa svůj klip k písni Útěk domů, není žádným nováčkem na poli klubové a festivalové scény.  Kluci se mohou aktuálně pochlubit účastí ve finále prestižního časopisu Muzikus – Šance Muzikus, o účinkování na vybraných českých top festivalech.
Na druhou stranu je pro ně turné se slovenskou kapelou splněným snem a slibují svým fanouškům spoustu překvapení.

                Velmi podobně je na tom i kapela Madam Royal. (dříve vystupovala pod názvem By The Way)
Pop-rockoví Slaňáci mají na svém kontě vystoupení na takových akcích, jako například Masters of Rock nebo polský fenomenální megafestival Woodstock. Klubové turné s kapelami Zakázaný Ovoce a Jaksi Taksi mají kluci už sice odzkoušené, ale přiznávají, že kapela Zoči Voči je jedním z jejich hudebních vzorů, a proto je pro ně účast na tomto turné ctí.

                Za zmínku ještě stojí, že autorem velmi povedeného plakátu k Movember Tour 2019 je frontman slovenských Zoči Voči, Michal Žitňanský.

Vystupující

Náhodný výběr (CZ) – web Zoči Voči (SK) – web Madam Royal (CZ) – web

Více informací

ZDE SEZNAM ZASTÁVEK MOVEMBER TOUR 2019
12. 10. Vsetín | 3Opice – Pub & Music Club
7.11. Praha | Vagon klub
8.11. Zlín | Fénix club
9.11. Loštice | Kulturní dům
15.11. Tábor | Cadillac Cafe & restaurant
16.11. Havlíčkův Brod | Klub Oko
21.11. Brno | Eleven club
22.11. Plzeň | Anděl music bar
14.12. Benešov | Music Club X
19.12. Olomouc | S - klub
20.12. Ostrava | Barrák music club