Předprodej byl ukončen

Bee Gees The Show (UK) performed by You Win Again
KONCERT / Hudba – Pop, Rock

Bee Gees The Show (UK) performed by You Win Again

sobota 3.9.2022 od 20:30
Sono Centrum, Brno

O akci

Do ČR míří poprvé Bee Gees The Show z londýnského West Endu!

Nadčasová hudba bratrů Gibbových zazní naživo v říjnu 2020 na Bee Gees The Show z londýnského West Endu v podání formace You Win Again. 3.9.2022 v Sono Centru v Brně si přijdou na své milovníci jedné z nejvýznamnějších skupin 20.století – skupiny Bee Gees. Tato britská skupina byla založena v 50. letech, stylově se pohybovala na pomezí popu, rocku a disko, a ačkoli již zanikla, jejich hity nevymizely z playlistů rozhlasových stanic.

Připravte se na opravdu důkladnou cestu napříč všemi tvůrčími obdobími kapely v 60., 70. a 80. letech, a to včetně hitů, které Gibbovi napsali pro umělce jako Celine Dion, Diana Ross nebo Dolly Parton.

Na koncertech uslyšíte všechny velké hity Bee Gees včetně Night Fever, Stayin’ Alive, More Than A Woman, You Should Be Dancing, How Deep is Your Love?, Jive Talkin’, Tragedy, Massachusetts, Words, I’ve Got to Get a Message to You, Too Much Heaven, Islands in the Stream, Grease, If I Can’t Have You a spoustu dalších!

Díky této show zůstává bohatý odkaz bratrů Gibbových stále naživu, proto si nenechte ujít!

Koncert v Brně bude pojat ve velkém stylu, protože bude pátek a netřeba spěchat domů J Na samotný koncert vás naladí DJ Vincent Vega a jeho speciální set z vinylů s výběrem funky hitů od Prince, Brand New Heavies, Jamese Browna, Cool and The Gank, Earth Wind And Fire, Ray Charlese a dalších funky hvězd.  Po skončení show bude pokračovat  70´s disco afterparty s tanečními hity od Abby přes Blondie až po Bee Gees.

Více informací

Časový plán koncertu:

19:00 door open + warm up set DJ Vincent Vega

20:30 Bee Gees The Show /UK/

22:30 70´s afterparty DJ Vincent Vega

Pořadatel