Předprodej byl ukončen

Stockfest - Wohnout, Morava, Fuga, Kejvavý koně...
KONCERT / Hudba – Rock

Stockfest - Wohnout, Morava, Fuga, Kejvavý koně...

pátek 14.8.2020 od 18:00
Letní areál Dobrohostov, Havlíčkův Brod

O akci

ZAS TEN STOCK!

V magickém prostředí letního parketu v Dobrohostově u Havlíčkova Brodu je přichystán jubilejní 25. ročník Stockfestu. Program zahájíme skvělým pátečním večírkem, jehož ozdobou bude kapela Wohnout.

Vystupující

Wohnout (CZ) – web / web / bandcamp Morava (CZ) – web

Více informací

18:00 III. TŘETINA (www.facebook.com/III.tretina)

19:00 FUGA (www.fuga.webnode.cz)

20:30 MORAVA (www.morava-rock.cz)

22:30 WOHNOUT (www.wohnout.cz)

00:30 KEJVAVÝ KONĚ (www.facebook.com/kejvavykone.cz)

***

III. TŘETINA – kapela seskupená kolem kapitána havlíčkobrodského hokejového klubu Miroslava Třetiny s přezdívkou Superstar předvedla v loňském roce výborný koncertní set a po roce se vrací na místo činu. Akustické složení čtyřčlenné kapely a repertoár složený z českých i zahraničních hitů opět slibuje příjemný poslechový rozjezd (tentokrát pátečního) programu

FUGA – prastará kapela ze Žďáru nad Sázavou, jejíž vznik se datuje až do roku 1983... Současnost kapely se dá charakterizovat jako blues-rockové setkání po letech pro všechny generace.Starší osvědčené kusy jsou provedeny v trochu novějším podání a ve stejně skvělé atmosféře. Vlastní kusy jsou v nabídce taktéž, jakožto i velmi oblíbený akustický program. Kapela aktivně vystupuje, budoucnost souboru je ve hvězdách, ale zatím svítí...

MORAVA – jen málokterá kapela z Vysočiny má za sebou podobně barvitý a slavný příběh jako Morava. Za více než třicet let svého působení Morava vydala celkem osm řadových alb, poslední s názvem Černobílá v předloňském roce. Kapelu, která v době největší slávy vyprodala Lucernu, polil živou vodou návrat dlouholetého frontmana Františka Petrička před čtyřmi lety. Kdo by neznal hity kapely jako Sblížení, Morava či Miluj se se mnou?

WOHNOUT – "Tak jsme se tu všichni sešli, co myslíš, osobo?" 😎 Kapela, kterou bratři Jan a Matěj Homolovi založili ve stejném roce, ve kterém vznikl Stockfest (1996), velmi brzy po svém založení pronikla do české hudební první ligy. Pomohlo jí k tomu nejen předskakování na velkém turné s Lucií, ale především muzikantská zručnost, vtipné texty a celková lehkost, s jakou tahle partička pluje mezi žánry. Osm let stará skladba Svaz českých bohémů v pátek 3. července 2020 ve 14:30 hodin dosáhla 51.019.069 zhlédnutí, což z ní dělá bezpečně nejsledovanější český videoklip na platformě YouTube. Wohnout na Stockfestu? Dříve nemyslitelné. Svět evidentně zrychluje svý otáčky!

KEJVAVÝ KONĚ – prastará kapela s pozoruhodnou genetickou výbavou, jíž prošla dlouhá řádka brodských muzikantů. Jméno skupiny bylo inspirováno skutečnými osobami - dvěma svatbo-pohřebovými hráči, kteří při hře na svých akcích neuvěřitelně kývali svými mohutnými těly do taktu a také velmi často i mimo něj... Nezaměnitelný projev Karla Čárlího Koutného a volba textů od básníků jako J.H.Krchovský či Egon Bondy vytvořili kult kapely, který přežil do našich dnů.

***

Lokace: letní parket Dobrohostov (HB) * 49.5422408N, 15.5204717E

Areál letního parketu po dobu akce částečně zastřešen dvěma velkými party stany.

Parkování: v místě, bez poplatku.

Stanování: na travnatém prostoru, který je součástí parkoviště poblíž areálu. Prostor není hlídaný, bez poplatku.

Ubytování v Havlíčkově Brodě a okolí: odkazujeme na dlouhý seznam na stránkách Podzimního knižního veletrhu zde.

***

Vstupné:

250 Kč v předprodeji do 15. 7. 2020

300 Kč v předprodeji do 31. 7. 2020

350 Kč v předprodeji od 1. 8. 2020

400 Kč na místě

Dvoudenní vstupné (pátek a sobota):

400 Kč v předprodeji do 15. 7. 2020

500 Kč v předprodeji od 16. 7 2020

600 Kč na místě

Předprodej na na obchodních místech již probíhá:

HAVLÍČKŮV BROD - Obchůdek Tulipán, Horní ulice

HUMPOLEC - Městské kulturní a informační středisko

Kompletní informace na www.stockfest.cz.