Předprodej byl ukončen

"Čeho se bojíme a čemu věříme" Marek Herman a Jiří Halda
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

"Čeho se bojíme a čemu věříme" Marek Herman a Jiří Halda

čtvrtek 12.12.2019 od 18:00
Areál Mendelovy univerzity, budova Q, Brno

O akci

Srdečně zveme všechny rodiče, nerodiče, budoucí rodiče a pedagogy na přednášku Marka Hermana a Jiřího Haldy s názvem „ČEHO SE BOJÍME A ČEMU VĚŘÍME“ aneb aby doma bylo dobře. Protože to si všichni přejeme. Co pro to můžeme udělat, jak je důležité nalézt sami sebe. Kdy a jak se vytvářejí životní scénáře, a proč zásadním způsobem ovlivňují život každého z nás.

Pedagog Marek Herman je autorem bestselleru NAJDĚTE SI SVÉHO MARŤANA. V současné době vychází jeho druhá kniha, kterou napsal se svým kolegou Jiřím Haldou „JSI TAM, BRÁCHO?“ V knize poznáte příběhy a osudy lidí, se kterými se potkali. Dočtete se, co je vlastně v životě důležité a na čem opravdu záleží.  A co udělat, abychom to za žádnou cenu neminuli. A také, jak je někdy těžké u toho neztratit naději.

Kniha bude k prodeji za zvýhodněnou cenu 150 Kč a je možné si ji nechat po přednášce podepsat. ( bude možnost zakoupit i „Najděte si svého Marťana“ za 150,- Kč nebo obě knihy za zvýhodněnou cenu 250,- Kč )


Kontakt na pořadatele: Petra Kaderková, petra@moudrybaobab.cz , tel.602 728 582

Více informací

Marek Herman o knize „JSI TAM, BRÁCHO?“:

„Když jsem psal Marťana, chtěl jsem, aby to bylo naléhavé, aby v tom byla horoucnost, aby to bylo nabité dobrýma informacema, aby ta knížka s tím, kdo ji čte „mluvila“. 

TO PLATÍ I PRO NOVOU KNÍŽKU. JENOM TO JE JEŠTĚ NALÉHAVĚJŠÍ A MNOHEM SILNĚJŠÍ.

Napsali jsme to s Jirkou Haldou. Jirka je můj nejlepší kamarád, jsme z jednoho vrhu, abych tak řekl 😊. My spolu pořád donekonečna a horem dolem probíráme výchovu malých dětí, vztahy v rodině a všechno je to skrznaskrz protkané pedagogikou a psychologií. Mám ty naše rozhovory moc rád. Tak jsem některé z nich přepsal a vy teď vlastně můžete tak trochu debatovat s náma. Je to zajímavé, je to poučné, je tam sranda. Bude se vám to dobře číst!

...někdy může být život těžký, ale nikdy to nevzdávejte...“