Předprodej byl ukončen

Workshop #suHR: Jak vyzrát na inzerát
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

Workshop #suHR: Jak vyzrát na inzerát

pátek 6.12.2019 od 9:00
Otevřená zahrada , Brno

O akci

Další #suHR workshop je tu! 

 

O tématu:

Jak vyzrát na inzerát 

Kandidáti nejsou! Jobs nefunguje! Inzerci dnes nikdo nečte!... Taky si zoufáte, a přesto platíte za nové a nové inzeráty a doufáte, co kdyby náhodou? Nejste sami. Jenže když se věci dělají pořád stejně, můžeme čekat jen stejné výsledky. V tomto případě tedy téměř žádné. Ale co když kandidáti jsou, job portály fungují a inzeráty čtou přesně ti lidé, co potřebujeme... JEN NEVIDÍ DŮVOD, PROČ BY MĚLI ZAREAGOVAT!

Na tomto #suHR workshopu se zamyslíme, komu vlastně náš inzerát píšeme, jestli ho dostatečně známe, co ho motivuje, čeho se bojí, jakým mluví jazykem... Řekneme si pár tipů, co dělat a co nedělat, budeme si hrát se strukturou i se slovy, a hlavně se pokusíme podívat na inzerát úplně jinýma očima.

Naživo, společně, na vašich inzerátech. Budeme se vzájemně inspirovat a učit. Budete si to ale muset odpracovat. Žádné pasivní poslouchání, ale aktivní práce na vašem vlastním výtvoru. Připraveni na změnu?

 

O lektorce:

Tereza Jechová

Tereza loví IT hlavy už více než 10 let a zkusila v náboru spoustu věcí, které fungují, a ještě více těch, co nefungují. Pracuje hlavně intuitivně, takže nemá univerzální recept pro všechny (ani pro sebe), ale ráda experimentuje. Hledá nové cesty a nové způsoby. Protože jestli něco v náboru platí opravdu pro všechny, tak že lidé nejsou stejní a na každého funguje něco jiného.

 

Agenda workshopu:

09:00 - 09:30 - představení #suHR, lektora a účastníků

09:30 - 11:30 - interaktivní a praktický workshop

11:30 - 12:00 - rozloučení a networking

 

Co s sebou?

Konkrétní vytištěný inzerát, na kterém potřebujete zapracovat.

 

Těšíme se! 

#suHR tým