Akce byla zrušena

Born of Osiris / Volumes / Oceans Ate Alaska / Defying Decay
KONCERT / Hudba – Metal

Born of Osiris / Volumes / Oceans Ate Alaska / Defying Decay

sobota 21.3.2020 od 20:00
Southock Rock Café, Jablunkov

O akci

THE SIMULATION TOUR 2020

 

Na 21. března připadne svátek fanoušků moderního progresivního metalu. V Jablunkovském klubu Rock Café Southock se totiž představí 4 zahraniční kapely, které neminou náš klub. Celému turné šéfují chicagští BORN OF OSIRIS, kteří nám odprezentují svou vizi moderního technického death metalu, druhým tahákem jsou progressiv metalcore VOLUMES z Los Angels, třetím Britská metalcore mlátička OCEANS ATE ALASKA a poslední Thajští DEFYING DECAY z Bangkoku.

 

Více informací

BORN OF OSIRIS

je americká progresivní metalová skupina založená v roce 2003 v Palatine, Illinois, předměstí Chicaga. Kapelu v současné době tvoří vedoucí zpěvák Ronnie Canizaro, kytarista Lee McKinney, basista Nick Rossi, bubeník Cameron Losch a klávesista / zpěvák Joe Buras.

Facebook

Youtube

Spotify

 

VOLUMES

je americká progresivní metalová kapela se sídlem v Los Angeles, Kalifornie. Skupinu tvoří kytarista Diego Farias, basista Raad Soudani, zpěváci Gus Farias a Myke Terry a bubeník Nick Ursich. Skupina byla založena v roce 2009 a debutovala se svým prvním EP, The Concept of Dreaming v roce 2010. V roce 2014 následovalo debutové celovečerní album Via (2011) a jejich další album No Sleep. Obě alba dosáhla vrcholu na žebříčku iTunes Rock a Metal.

Facebook

Youtube

Spotify

 

OCEANS ATE ALASKA

je britská metalová kapela pocházející z Birminghamu založená v roce 2010. Původní zpěvák James Harrison přišel se jménem kapely; pojmenoval ji po vlně tsunami, která zasáhla Aljašku v padesátých letech a spolkla jeden ze svých zálivů.

Facebook

Youtube

Spotify

 

DEFYING DECAY

je thajská alternativní metalová kapela, založena v roce 2010 v Bangkoku v Thajsku. Skládají se z hlavního zpěváka, kytaristy a syntézy Jay Poom Euarchukiati, kytaristy Howarda Fanga a bubeníka Marka Mironova. V roce 2015 vydali své debutové album „All We Know is Failing“.

Facebook

Youtube

Spotify