Předprodej byl ukončen

Kamelot v Semilasse!
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Worldmusic

Kamelot v Semilasse!

čtvrtek 24.9.2020 od 19:00
KC Semilasso, Brno

O akci

Skupina Kamelot za doprovodu smyčcového kvarteta vystoupí v novém termínu, tentokrát ve čtvrtek 24.9.2020 od 19.00. Zakoupené vstupenky na dubnový termín proto zůstávají nadále v platnosti.

Skupina Kamelot za doprovodu smyčcového kvarteta uvádí přeložené jarní vystoupení a po beznadějně vyprodaném novoročním koncertu v Národním divadle Brno se představí v Kulturním centru Semilasso!

Všechno začalo v Brně v roce 1982. Roman Horký a Radek "Bůček" Michal – dva nadšenci, kteří založili kapelu a rozhodli se dobýt svět. Život byl o kytarách, písničkách a hlavně o energii a radosti. Tak vznikla skupina Kamelot. Počáteční tvorba kapely zařadila Kamelot do škatulky "Folk a country", kde je hudební skupina zařazena dodnes. Autorem všech textů a skladatelem hudby je zpěvák a leader skupiny Roman Horký, který je v současné době jediný člen původního Kamelotu.

Roman Horký neupřednostňuje žádný hudební styl. Dává svým písničkám takový kabát, jaký cítí, že jim patří. Jednou modernější, jednou tradičnější. Sjednocuje je jejich společný duch. Mnohé z více než tří set skladeb Romana Horkého připomínají deníkové záznamy nálad a pocitů písničkářovy duše. Když procházíme jeho alba, jako bychom měli na dlani jeden lidský život. V jeho záznamech štěstí nebo smutku cítíme odraz toho, čím žijeme my sami.

Vystupující

Kamelot (CZ) – web

Více informací

Osobní předprodej:

  • Indies Brno – Poštovská 2, Brno (Po – Pá: 8:00 – 18:30)
  • Dům Pánů z Lipé Brno – Náměstí Svobody 17, Brno (Po – Pá 9:00 – 18:30, Sobota 9:00 – 13:00)
  •  

Kamelot - www.romanhorky-kamelot.cz

IBIBI Eventswww.facebook.com/ibibievents/