Předprodej byl ukončen

Aneta Langerová & Korben Dallas
KONCERT / Hudba – Pop, Rock

Aneta Langerová & Korben Dallas

čtvrtek 24.9.2020 od 19:30
Akord, Ostrava-Zábřeh, Ostrava

O akci

V reakci na současnou situaci a všechna nouzová opatření přijatá státem proti šíření koronaviru, oznamujeme náhradní termín přesunutého koncertu z 25. 3. 2020.
Vstupenky zůstávají v platnosti a pokud vám nový termín 24. 9. 2020 nevyhovuje máte nárok na vrácení vstupného, ale pouze do 31. 5. 2020, poté vstupenka zůstává v platnosti a nebude ji už možné vrátit. Vstupné vám bude vráceno v místě zakoupení, v případě online eVstupenky v pokladně Akordu, v případě SMSticketu vám přijdou instrukce, jak postupovat, přímo od SMSticketu.

Nevrácením vstupného podpoříte umělce, organizátory, techniky a ostatní, kterým se ze dne na den zastavila činnost!
Děkujeme a těšíme se na Vás

Turné 2020

Aneta Langerová se poprvé se slovenskou kapelou Korben Dallas setkala v roce 2015, kdy natočili symfonickou skladbu Sen.

Po čtyřech letech opět spojí síly, tentokrát při mnohem větším projektu – na jaře vydají některé společné písně a vyrazí na československé turné. Koncertní program na turné bude složen ze tří částí – kromě společného materiálu zahrají Korben Dallas i Langerová se svou kapelou vlastní skladby.

Jako host se na koncertech představí i zpěvačka a violoncellistka Dorota Barová, která hrála s více členy Korben Dallas v projektu Tugriki a působí také v doprovodné kapele Langerové.

Vystupující

Aneta Langerová (CZ) – web / web Korben Dallas (SK) – web

Více informací

​Vstup do sálu od 19:00 hod.

Vstupenky

Přes SMSticket pouze vstupenky na stání.

Vstupenky na sezení za 690 a 650 Kč v prodeji v pokladně Akordu a online ZDE