Předprodej byl ukončen

Mňága a Žďorp
KONCERT / Hudba – Pop, Rock

Mňága a Žďorp

čtvrtek 31.3.2022 od 20:00
Fléda, Brno

O akci

Mňága na Flédě s výtečnou novou deskou. Třecí plochy jako doklad neustálého tvůrčího posunu vpřed. Přes tři dekády poctivých písniček o životě a lásce, co jsou aktuální teď a tady. Přijďte na jaře pookřát! #třecíplochy #concert #rock

Mňága a Žďorp vydala v pořadí již čtrnácté řadové album pod názvem Třecí plochy. „Je o vztazích mezi partnery. Tam jsou třecí plochy neustále. Ze začátku to bývá boží a pak se to dost často zkomplikuje,“ vysvětluje frontman Petr Fiala pro iReport.

Nová nahrávka představuje pestrou dvanáctidílnou kolekci a těší se nadšenému přijetí „Mňága a Žďorp prokazatelně chytá druhou mízu a sebevědomí. Hořkosladce depresivní svět textů Petra Fialy naplnily barevnější odstíny, energická tempa a výhybky k leckdy nečekaným žánrům i náladám,“ vyzdvihuje například v recenzi Jan Vedral pro Aktuálně.

Na Třecích plochách se objevuje řada hostů. Mezi ty stálé, kteří s kapelou vystupují, patří bývalý člen Buty klávesák Milan Nytra a zpěvačka Jitka Andrášková. Na desce se objevuje i Luboš Novotný z Druhé trávy nebo dechová sekce kapely Brass Avenue.

Vystupující

Mňága a Žďorp (CZ) – web / web

Pořadatel