Předprodej byl ukončen

Maďarští Ék a Beat Sisters  vystoupí v Club Kinu
KONCERT / Hudba – Rock

Maďarští Ék a Beat Sisters vystoupí v Club Kinu

neděle 26.1.2020 od 20:00
Club Kino, Černošice

O akci

Maďarští Ék a Beat Sisters  vystoupí v Club Kinu       

Ék je velmi osobitá čtyřčlenná rocková skupina z Budapešti. Za dobu existence se zviditelnila na nejvýznamnějších maďarských pódiích. Krátce po vzniku si skupiny všimnul Cseh Tomás a natočil s ní v roce 2015 její první album „February“. V následujících třech letech odehráli ék množství koncertů po celém Maďarsku a v cizině. Rok 2018 byl pro kapelu dalším milníkem. Vydali druhé album „Whatever it takes“ a k titulní skladbě natočili videoklip. Ve stejném roce zvítězili v místní talentové soutěži. Jako cenu získali možnost natočení EP „Orchard“. V roce 2019 oslavili speciální show páté narozeniny v budapešťském klubu Akvarium. V těchto dnech pracují „ék“ na třetím albu a připravují velké evropské turné, v jehož rámci zavítají na několik koncertů i do ČR. Kapela ÉK s osobitým zvukem hraje ve složení Oliver Lee – kytara, zpěv, Ádám Balasi – bicí, zpěv, Bence Attila Oláh – klávesy, zpěv a Csaba Kecskeméti – basová kytara.

Jako předkapela vystoupí nadějná čtyřčlenná rocková formace Beat Sisters, která měla tu čest si již v Club Kině jednou zahrát a posluchačům se jejich hudba líbila. Srdečně Vás zveme v neděli 26.1 od 20.00 do černošického Club kina.

Více informací

Zavítejte do velmi příjemného clubu s vynikající prostorovou akustikou a zvukovým aparátem. Více informací najdete na www.clubkino.cz