Předprodej byl ukončen

Jiří Pazour, Ann Park Rose: Most přes oceán
KONCERT / Hudba – Blues, Jazz, Klasika

Jiří Pazour, Ann Park Rose: Most přes oceán

středa 25.8.2021 od 19:00
Koncertní sál Pražské konzervatoře, Praha

O akci

Český hudební skladatel, klavírista a improvizátor Jiří Pazour a americká skladatelka a klavírní improvizátorka Ann Park Rose se po svém prvním setkání v r. 2016 na festivalu hudební improvizace v Kanadě rozhodli vystoupit také v České republice a uspořádat sérii tří společných koncertů v Praze, Brně a Olomouci.

Během večera v Koncertním sále Pražské konzervatoře budou mít návštěvníci koncertu neopakovatelnou možnost vyslechnout nové původní skladby Jiřího Pazoura a Ann Park Rose a sledovat oba umělce při společném hudebním myšlení přímo během koncertu při jejich improvizacích na dva klavíry.

Publikum bude mít možnost vyslechnout mj. řadu improvizací inspirovaných skladbami slavných českých a amerických hudebních skladatelů, hudební příběhy pro dva klavíry a v druhé části večera také několik improvizací na témata z publika.

V závěru koncertu bude slavnostně pokřtěno nové stejnojmenné CD, které Jiří Pazour a Ann Park Rose v r. 2017 společně natočili v USA a které nyní právě vychází v České republice.

CD si budete moci zakoupit buďto na místě po skončení koncertu, nebo si je můžete objednat za zvýhodněnou cenu již nyní v předprodeji spolu se vstupenkou. CD bude k vyzvednutí po předložení vstupenky na místě konání koncertu.

 

Vystupující

Jiří Pazour (CZ) – web