Předprodej byl ukončen

Diskuze: Šamanismus, Ayahuasca aneb cesta ke svému srdci
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Cestování / Outdoor / Osobní rozvoj

Diskuze: Šamanismus, Ayahuasca aneb cesta ke svému srdci

čtvrtek 23.1.2020 od 19:00
Expediční klubovna, Brno

O akci

Jsem Vero, žena z Moravy. Zabývám se šamanismem a napojením se na svoji vlastní podstatu. Prací na všech levelech BodyMindSpirit. Miluju amazonské medicíny a tisíce let staré techniky k sebeléčení a napojování se na sebe. Dá se říct, že mi zachránili život. Věřím, že je nutné pracovat na všech našich stránkách, poznávat sami sebe jak z těch stránek světla tak i temnoty. Hledat balance a harmonii těla, mysli, duše. K této cestě jsem si vybrala Ayahuascu spolu s amazonskými rostlinkami.

Něco málo o mě

Body - 27 let jsem trpěla na pokročilou fázi atopického ekzému. V ČR jsem nenašla za celý život dlouhodobější řešení. Nikdo už nevěděl, co se mnou dělat. Ze všech těch kortikosteroidů, antihistamiků, hormonů a antibiotik mi tělo přestávalo fungovat po všech stránkách. Problémy se zažíváním, pálení žáhy, záněty močových cest, cysty na vaječnících, gynekologických zánětů, blbě a těžko po jídle, věčné bolesti střev,zácpy, nadváha, celulitida, operace slepého střeva. Nekonečný koloběh nemocí zánětů, bolestí a utrpení. Až po té, co jsem se sama začala zabývat psychosomatikou, mocí vědomí a podvědomí, emocemi nemocemi a energiemi, se teprve začalo něco trvale měnit.


Mind - už od mala jsem pozorovala, jak nás naše podvědomá mysl a programy ovládají. Věděla jsem, že budu mít v podvědomí stejný program, jako celá naše rodinná generace a v tom jsem nechtěla pokračovat. Spousta sebedestrukce, nesebevědomí, sebenenávisti, negativity, obviňování,výčitek, kritičnost a svět iluze, že já umím všechno nejlíp a ostatní jsou ‘letadla’ 😀. Že ostatní za všechno můžou neboli když jsme ještě v roli oběti a neumíme vzít zodpovědnost za fakt, že my sami jsme tvůrci svého života a reality a vše co se nám děje, si tvoříme sami. Sama jsem byla nešťastná ze svého vnitřního boje, kdy mi hlava říkala něco jiného a srdce něco jiného. Nerozuměla jsem tomu, co se mi to děje a proč se mi to děje a hledala jsem odpovědi a něco účinného, co mi pomůže a osvobodí od něčeho, co ani nejsem já. Pořád se mi opakovaly několik let ty samé věci, události a já nevěděla, jak z toho ven. Mé partnerské vztahy mě poslali málem do blázince. Prošla jsem si obdobím temna, kdy mi cestu zkřižil alkohol, drogy, násilí. Hledala jsem transformaci. Přes kineziologii, Reiki a cestování jsem se dostala v Thajsku k Vipassaně neboli vnitřní meditaci mezi mnichy a poprvé poznala, co to znamená nahlédnout sám do sebe. Poté jsem praktikovala Techniku kvantového doteku Matrixu, kde jsem se poprvé dostala k podvědomému čištění programů. Tato technika mi otevřela hodně nových dveří, ovšem pořád mi něco chybělo. Např. fakt když se debordelizuju - ať podvědomé programy, mysl, tělo nebo energie, tak aby se mi to už nevracelo zpět. Poté tedy přišlo volání do jungle. Vydala jsem se sama bílá holka bez španělštiny a bez peněz hledat si svého šamana a léčitelé do peruánské jungle.


Spirit - jako dítě jsem milovala tanec, hudbu, nástroje, zpěv a chodila s lékařským kufříkem a hrála si na léčitele. Postupem času systém, programy, společnost, vzdělávací instituce potlačí naše pravé já a člověk se pak naprosto od sebe odpojí. Nevidí neslyší nechápe proč se mu děje co se mu děje a jakoby spí. Nerozumí sám sobě natož tak ostatním. Nic moc mu nedává smysl. Přežívá a existuje. Říkám tomu chodící zoombii aneb umírání za živa. Moje duše trpěla velmi dlouho, protože jsem ji neslyšela a neviděla. Díky matce všech rostlin Ayahuasce a ostatním amazonským rostlinkám se opět navracím k sobě. Tedy do doby, kdy už jsem dávno věděla, kdo jsem a co tady dělám. K tomu, co opravdově ze srdce miluju a naplňuje mě to


Z jiného úhlu pohledu
Měla jsem spoustu snů, avšak realita byla od nich na míle daleko. Nevěděla jsem, kdo jsem, co mám ráda, neměla jsem peníze, nic mi nedávalo smysl a nechápala jsem, proč se mi děje to, co se mi děje. Proč se mi v životě opakují stejné situace pořád dokola. Život byl pro mne utrpení, deprese, chaos, vnitřní boj, bolest a ještě mě sužoval atopický ekzém ve velkém měřítku, na který mi nic nepomáhalo. Doktoři znali jen antibiotika, hormony, kortikosteroidy.


Odcestování do Asie a tamní vipassana (neboli vnitřní meditace s buddhistickými mnichy) byla jedním z prvních momentů pochopení sama sebe a prvních kroků k opravdovému seberozvoji a sebeléčení. Život mne zavedl ke kineziologii, Reiki, kvantovému doteku Matrixu, kde jsem začala objevovat a zkoumat naše podvědomí, psychosomatiku, jak naše emoce tvoří nemoce, sílu energií a zákonu přitažlivosti.

Poté si mě zavolala matka všech rostlin zvaná Ayahuasca, kdy jsem se sama vydala do peruánského pralesa mezi šamany. Tím pro mě začal úplně nový život. Našla jsem sama sebe, svoji vášeň, svoji cestu, svoje zdraví. Medicína se stala velmi srdcovou záležitostí a silným rozvojovým nástrojem.

Samozřejmě bylo na cestě spousta výzev a muselo dojít k silnému čištění těla, mysli, energií, spirita pomocí amazonských rostlin a šamanů. Musela jsem se postavit svým největším strachům, generačním vzorcům, setkat se s ‘ďáblem’, vyrovnat se s minulostí, naučit se přijímat, pouštět, odpouštět a milovat. Nyní mám za sebou kolem cca 100 ceremonií s matkou všech rostlin Ayahuscou a stala jsem se facilitátorem šamanů kmene Shipibo.


Budu s Vámi sdílet životní příběh, zkušenosti a uvědomění a také bolesti, zkoušky a trápení, kterými jsem si na své cestě musela projít. Také společně vytvoříme prostor pro Vaše sdílení a dotazy na cokoliv, co Vás bude zajímat 🤗💖🌸Moc se na vás těšííím

Veru Peru
FB Veronika Motalová