Předprodej byl ukončen

Hazed X Loose Lips: Posthuman (UK)
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika

Hazed X Loose Lips: Posthuman (UK)

pátek 14.2.2020 od 21:00
ARTBAR, Brno

O akci

2020
Hazed X Loose Lips Showcase!

Neotřelá zahraniční i lokální jména za mixem, vynikající zvuk, minimalistický ale funkční light design a mlha. Hodně mlhy! Tentokrát s absolutní legendou acid housu a londýnským a bristolským zástupcem značky Loose Lips.

POSTHUMAN (I Love Acid, Glasgow, UK)
Postuhuman aka Joshu Doherty — jeden z veteránů na UK klubové scéně a mistr syrového acid housu a moody slomo techna. První releasy téměř před dvaceti lety na legendární IDM značce SKAM. Po roce 2000 parties ve zrušené stanici londýnského metra spolu s Aphex Twinem, Ceephax Acid Crew nebo zástupci labelů Warp a Raphlex. Roku 2007 spolu s Lukem Vibertem zakládají noc zaměřenou primárně na acid s absolutně "nečekaným" názvem I Love Acid, která byla vyhlášena v minulém roce DJ Magazinem jako Best Club Event. Roku 2010 vzniká vinyl only label Balkan Vinyl s releasy od Jerome Hill, Cardopusher, Neville Watson nebo Mark Archer z Altern8. Roku 2018 zde vychází posthumánní album Mutant City Acid inspirované estetikou počítačových her přelomu osmdesátých a devadesátých let, cyberpunkem a krásou exoplanet. Deska je průletem věčně deštivou futuristickou megapolí se všemi jejími rozplizlými neony a kovovými konstrukty v mlze se ztrácejících mrakodrapů, oživenou vznášedli, kybernetickými organizmy a divoce koexistující lidskou faunou. Na téhle desce slyšíme acid v té nejlepší formě, zvuk silně napojený na původní kořeny s mnoha důležitými přesahy dokonale životaschopný a etablovaný pro druhou dekádu 21. století. Své hudební vize a releasy vydává Posthuman aktuálně na takových značkách jako X-Kalay, Tusk Wax, Dixon Avenue Basement Jams, B12, Chiwax, Shipwrec nebo Craigie Knowes.

MEDALLION MAN (Loose Lips, London, UK)
Medallion Man je spoluzakladatelem a hybnou silou stojící za respektovaným ostrovním brandem Loose Lips, což je ambiciózní hudební platforma fungující od roku 2014 a zastřešující pod sebou DJs, producenty, promotérské aktivity, label, mix série a rozhlasové pořady. Mimoto stojí Medallion Man za fungováním Threads Radio, labelem 20/20 Vision Recordings s releasy od hudebníků jako Carl Finlow, Versalife, Reedale Rise nebo Walter Ego a nově i techno vinyl only vydavatelstvím Reposition. Jeho vlastní DJing eklekticky překračuje všechny hranice a stylově putuje kdesi mezi housem, technem, elektrem, acidem a UK bass music.

PHYSIK (Loose Lips, Bristol, UK)
Tajná bristolská spojka Loose Lips klanu. Všestranný house / deep techno producent a DJ, co dokáže vzít crowd na solidní cestu do středu vzdálených mlhovin.

HAZE BOYS (Oneiro & Hotdogg, Brno, CZ)
Rezidenti noci a neúnavní rozjížděči svých mejdanů. Pravidelně v první lajně!

Vystupující

Posthuman (GB) – fb Medallion Man (GB) – soundcloud Physik (GB) – soundcloud Oneiro (CZ) – mixcloud Hotdogg (CZ) – fb

Další akce pořadatele

Puding Pani Elvisovej + Pondělníci - 4. května od 20:00, ARTBAR, Brno

prazdniny | Nature Trip (UK) | Iggy Mayerov - 8. května od 19:00, ARTBAR, Brno