Předprodej byl ukončen

K Peruánským šamanům za sebepoznáním 2020
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

K Peruánským šamanům za sebepoznáním 2020

čtvrtek 6.2.2020 od 18:30
Plzeň zastávka, Plzeň

O akci

Jirka Hokr, který několik let provází spirituálně-cestovatelské výpravy do Peru a Ekvádoru za sebepoznáním, bude vyprávět příběh ze svých cest po Jižní Americe i hluboko do svého vědomí. Při vyprávění si poslechnete o zkušenostech s učením šamanů a ayahuascy v pralese i kaktusu San Pedro v Andách. Dozvíte se jak probíhá a funguje rituál Hledání vize, při kterém se prochází zásadní očistou, když čtyři až třináct dní trávíte sami v horách na malém prostoru, bez jídla, vody, věcí - pouze sami v tichosti s matkou zemí. Pochopíte jakým způsobem se do člověka v dětství zapisují traumata a nežádoucí vzorce chování a jak probíhá jejich léčení na úrovni mysli i fyzického těla z hlediska moderní psychologie i šamanismu.

Při vyprávění vás bude mrazit, zasmějete se a dozvíte se zajímavé informace o rostlinách, šamanské práci, místní kultuře i fungování lidské mysli. Jirka navíc velmi otevřeně mluví o vlastních myšlenkových pochodech a problémech, které si v životě řeší. To vám může pomoci otevřít své srdce a najít si v tom zrcadlo pro svá vlastní témata.

Aby vaše zkušenost z vyprávění byla autentičtější, budete se moct na místě po skončení přednášky účastnit malé ceremonie s výluhem z šamanského tabáku Mapacho, kterou vás Jirka provede.

Vyprávění bude i lákadlem na další výpravy, které Jirka do Peru pořádá a ke kterým se můžete také přidat. Více info zde: http://www.energiezeme.cz/vyprava