Akce byla zrušena

Roxette in Memoriam Tour 2020 - Brno
KONCERT / Hudba – Pop, Rock

Roxette in Memoriam Tour 2020 - Brno

čtvrtek 23.4.2020 od 19:00
Sono Centrum, Brno

O akci

Slavné švédské hudební duo Roxette tvořil skladatel, zpěvák a kytarista Per Gessle a zpěvačka Marie Fredriksson. Svým unikátním popovo-rockovým stylem se do hudební historie zapsali tak tučným písmem, že málo kdo by neznal hitovky jako It Must Have Been LoveHow Do You Do! nebo Listen To Your Heart. Byli a stále jsou ikonami pro miliony fanoušků po celém světě a svou tvorbou nepochybně ovlivnili stovky dalších hudebníků. Mnozí je dokonce označovali za nástupce legendární hudební skupiny ABBA. Emocionální rocková balada i taneční synťákový pop ve stejný moment a na jednom pódiu. Tak bychom popsali typický "Roxxetí" zvuk.


Na konci roku 2019 svět obletěla velice smutná zpráva. Jeden z nejkrásnějších hlasů hudební scény vůbec, který patřil zpěvačce Roxette - Marii Fredriksson, nás navždy opustil.

 

Na počest a vyjádření úcty se oficiální švédská tribute kapela Roxette Ultimate Tribute vydává na evropské turné, které nese název Roxette in Memoriam Tour 2020. V rámci této tour nás čekají dvě zastávky v České republice a jedna na Slovensku.

Vystupující

Roxette Ultimate Tribute (SE) – fb

Více informací

  • 19:00 otevření areálu
  • 20:00 začátek koncertu